BarCraft - Schenkdop - Measure & Pourer - Shot schenker - voor flessen met hals tot 4cm BarCraft

3982878
17.05
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
BarCraft - Schenkdop - Measure & Pourer - Shot schenker - voor flessen met hals tot 4cm BarCraft
17.05
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Op zoek naar een handig hulpmiddel voor het perfect afmeten en schenken van shots? Maak kennis met de BarCraft Shot Measure and Pourer! Dit praktische accessoire is onmisbaar voor bartenders en liefhebbers van cocktails.

Pluspunten:

  • Nauwkeurige shot afmetingen: De BarCraft Shot Measure and Pourer is voorzien van duidelijk gemarkeerde maatstrepen, waardoor je eenvoudig de gewenste hoeveelheid drank kunt afmeten. Hiermee kun je consistente en nauwkeurige shots schenken, ideaal voor het mixen van cocktails.

  • Gemakkelijk schenken: Met de geïntegreerde schenktuit kun je de drank moeiteloos en gecontroleerd schenken, zonder te morsen of te verspillen. Dit zorgt voor een soepele en precieze schenkervaring, waardoor je je cocktails perfect kunt afwerken.

  • Veelzijdig gebruik: Deze shot measure and pourer is geschikt voor diverse dranken, waaronder sterke drank, likeuren, siropen en meer. Het is een handig hulpmiddel voor zowel professionele bartenders als thuisgebruikers die hun cocktailvaardigheden willen verbeteren.

Minpunt:

  • Beperkte compatibiliteit: Het is belangrijk op te merken dat deze shot measure and pourer mogelijk niet op alle flessen past vanwege verschillende halsmaten. Controleer voor aankoop de compatibiliteit met je drankflessen om ervoor te zorgen dat het goed past.

Ontdek de handige BarCraft Shot Measure and Pourer en maak het afmeten en schenken van shots gemakkelijker dan ooit. Met nauwkeurige shot afmetingen, gemakkelijk schenken en veelzijdig gebruik is dit accessoire een must-have voor elke cocktailliefhebber. Houd er echter rekening mee dat de compatibiliteit kan variëren, dus controleer de pasvorm voor aankoop. Verbeter je bartendingvaardigheden en geniet van perfecte shots met deze handige tool!

 

Barcraft
Het nuttigen van een mooie wijn, een spectaculaire cocktail of een ijskoud biertje kan een feestmoment, maar ook een moment van ontspanning zijn. Maar het consumeren van dranken zélf staat niet altijd op plaats nummer 1, het is ook de weg náár dit moment welke vele gelukzalige en speciale routes kent. Het shaken van de perfecte cocktail, gemakkelijk de kurk verwijderen uit een dure champagnefles of de rosé tot de perfecte temperatuur weten te koelen zijn enkele voorbeelden. Met de artikelen van het merk BarCraft staat schoonheid en gebruiksgemak voorop en biedt het merk diverse exclusieve giftsets, handige openers of cocktail accessoires om het proostmoment zo feestelijk mogelijk te maken. Dus, waar wacht je nog op? De bar is geopend!

Productspecificaties

  • Merk: BarCraft
  • EAN: 5028250139481
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 3,5x3,5 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten