Basey Samsung SmartTag Sleutelhanger Hoesje - Siliconen Houder Samsung SmartTag Hoes Samsung SmartTag Case - Groen

4477758
9.95
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Trendzone-BV
3,4 Sterren
Basey Samsung SmartTag Sleutelhanger Hoesje - Siliconen Houder Samsung SmartTag Hoes Samsung SmartTag Case - Groen
9.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Chique en praktisch siliconen cover geschikt voor de SmartTag

  • Voortreffelijke bescherming
  • Strak en gebruikersvriendelijk design
  • Uitgebreid kleurenpalet
  • Exclusief SmartTag, bevat alleen een siliconen hoesje geschikt voor de Samsung SmartTag
Geef je SmartTag de beste bescherming met onze groene hoogwaardige siliconen keychain, zorgvuldig ontworpen om je tracker te beveiligen tegen dagelijks gebruik en slijtage. Vervaardigd uit topkwaliteit siliconen, biedt deze keychain superieure bescherming tegen krassen, schokken, en alledaagse ongelukjes. Het ontwerp is eenvoudig doch effectief, perfect afgestemd op de compacte grootte van de SmartTag.
Dit siliconen keychain is het ultieme accessoire voor elke setting. Of je nu op weg bent naar werk, een leuke avond plant, of gewoon je dagelijkse bezigheden afhandelt, deze keychain voegt overal waarde toe.

Excellente bescherming
Het stevige siliconen materiaal is ontwikkeld om trillingen en impact moeiteloos te weerstaan, waardoor je SmartTag altijd veilig en intact blijft, zelfs na een onbedoelde val. Het hoesje biedt een betrouwbare grip op de SmartTag, verlaagt het risico op krassen en zorgt ervoor dat je tracker ongeschonden blijft. Het materiaal is ook scheur- en vervormingsbestendig, wat een blijvende bescherming belooft. Met deze siliconen keychain geschikt voor SmartTag ben je uitgerust voor alle avonturen die de dag met zich meebrengt.

Gemakkelijk en intuïtief in gebruik
Zorgvuldig ontworpen om de SmartTag stevig op zijn plaats te houden zonder functionaliteit te compromitteren. Dankzij het soepele siliconen is het plaatsen en verwijderen van je SmartTag kinderspel, ideaal voor diegenen die graag hun accessoires afwisselen. Het ontwerp zorgt voor een comfortabel gevoel in de hand of zak en heeft een antislip oppervlak voor verbeterde grip. Uitgerust met een stevige bevestigingsring, kun je je SmartTag eenvoudig koppelen aan je sleutelring, rugzak, tas, of elk ander item dat je snel wilt kunnen vinden.

Diverse kleuropties
Personaliseer je SmartTag met een keuze uit een breed scala aan kleuren. Of je nu voor een felle kleur gaat of een meer subtiele schaduw kiest, je vindt zeker een optie die jouw persoonlijke smaak weerspiegelt.
Voltooi je collectie met dit stijlvolle en functionele BTH siliconen sleutelhanger hoesje geschikt voor SmartTag. Een essentiële keuze voor iedereen die waarde hecht aan zowel praktisch nut als stijl, terwijl de beveiliging van hun tracker gewaarborgd blijft. Bestel nu en ontdek zelf de perfecte mix van stijl en functionaliteit!

Uitsluitend geschikt voor:
  • (controleer voor de zekerheid je model voordat je bestelt)

Merkspecificatie:
  • BASEY

Productspecificaties

  • Merk: Basey
  • EAN: 8720724861184

Beoordelingen

Gesponsorde producten