Basil Buddy MIK hondenfietsmand achterop biscotti bruin

3796689
119.34
Je kunt 23 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 23 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Fietsaccessoires
3,6 Sterren
Basil Buddy MIK hondenfietsmand achterop biscotti bruin
119.34
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Basil Buddy hondenfietsmand is gemaakt van kunststof en is verkrijgbaar in de kleur faded denim. De afmetingen van de mand bedragen 45 x 32 x 22 centimeter, dus hij is geschikt voor kleinere honden. De mand wordt geleverd inclusief kussentje, Basil Keep in place reflective en riempje om je viervoeter veilig vast te zetten. Dat is ideaal als je op bezoek bent geweest bij de dierenarts of als je in het drukke verkeer van de stad fietst. De mand beschikt over een verstelbare beugel die je eenvoudig bevestigt op de bagagedrager van een dames- of herenfiets. Ook kan je hem monteren op een elektrische fiets. Je aankoop wordt bovendien geleverd inclusief een MIK systeem, zodat de hondenfietsmand op bijna elke bagagedrager past. De mand is gemaakt van veilig, niet giftig en duurzaam kunststof gemaakt.


  • Geschikt om kleinere honden veilig te vervoeren op de fiets
  • Eenvoudig te monteren aan de bagagedrager van een dames- of herenfiets
  • Wordt geleverd inclusief het MIK systeem, zodat de hondenfietsmand op bijna elke bagagedrager past
  • Gemaakt van hygiënisch en niet giftig kunststof en beschikt over een handige beugel

Stylish en veilig met jouw hond op pad? Dan is de Buddy hondenfietsmand de beste keus. Met jouw hond achterop je fiets geniet jij nog meer van je omgeving. Het slimme design van duurzaam kunststof garandeert gebruiksgemak, veiligheid en comfort. Jouw hond(je) gaat niks tekort komen. In de mand zit een kussentje om op te liggen en zelfs een riempje voor extra veiligheid.

Het unieke design met hengsel zorgt ervoor dat hij multi-inzetbaar is en tegen een stootje kan. Zo neem jij je hond overal mee naartoe - zonder zorgen.

Extra veiligheid voor je viervoeter? Of kan je hond niet altijd braaf stilzitten? Dan kan je deze mand uitbreiden met de Basil Buddy Space Frame: een metalen frame dat je erop kan klikken zodat je hond in de mand blijft.

De mand is te bevestigen op de MIK-adapterplaat. Daar klik je deze mand eenvoudig op - en af! Deze krijg je er uiteraard bijgeleverd.

MIK systeem

Productspecificaties

  • Merk: No brand
  • EAN: 8715019200274
  • Kleur: Bruin

Beoordelingen

Gesponsorde producten