Basil Miles Waterdichte Stuurtas - Zwart - 6 Liter - incl. Basil KF Handlebar Holder Stuurbochthouder

4051381
69.99 54.99
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BuySharp
5 Sterren
Basil Miles Waterdichte Stuurtas - Zwart - 6 Liter - incl. Basil KF Handlebar Holder Stuurbochthouder
69.99 54.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Basil Miles Handlebar Bag is een waterdichte stuurtas en schoudertas in één, in de kleur zwart/blauw, geschikt voor Basil BasEasy en klickfix systemen. Geleverd inclusief de Basil KF handlebar Holder / Stuurbochthouder. 

De Basil Miles Handlebar Bag is een sportieve stuur- en schoudertas die je overal mee naartoe neemt, of het nu om een bezoek aan een vriend of een fietstochtje naar het centrum gaat. De inhoud van de tas is 6 liter waardoor er ruimte genoeg is voor sleutels, je telefoon, lunchpakket en portemonnee. De stevige stuurtas is van polyester en beschikt over diverse vakken, waaronder een vak en ritsvak binnenin de tas en een klein ritsvakje aan de voorkant. Gaat het onderweg regenen? Dan zorgt het waterdichte materiaal ervoor dat je spullen droog blijven. Door de afneembare schouderriem kun je de stuurtas ook als schoudertas dragen. De tas is afsluitbaar met een klep voorzien van een magneetsluiting die aan de stuurkant te openen is. Binnenin de tas zit een rolsluiting. De donker- en antracietgrijze kleur en bruine details geven de tas een trendy uitstraling. De stuurtas is eenvoudig aan je stuur te bevestigen met behulp van een BasEasy/klickfix systeem. Je krijgt een Basil BasEasy/klickfix adapterplaat meegeleverd die dit mogelijk maakt. De reflectiedetails en bevestigingsmogelijkheid voor verlichting zorgen ervoor dat je beter zichtbaar bent in het donker. De Basil Miles Handlebar Bag maakt deel uit van de Basil Miles collectie. Zo heeft de collectie ook een dubbele tas, daypack bag en topcase bag.

De Basil KF Handlebar Holder is handig hulpmiddel voor het bevestigen van een afneembare fietsmand of stuurtas. Deze stuurbochthouder kun je combineren met fietsaccessoires die voorzien zijn van een: Basil KF Adapterplaat Basil BasEasy/KF Adapterplaat Het systeem bevestig je aan de stuurbocht van je fietsstuur. De houder past ook de meeste stadsfietsen, of dat nu dames- of herenfietsen zijn. Daarnaast is de stuurbochthouder ook geschikt voor E-bikes met bijvoorbeeld een Bosch display. Dankzij die meegeleverde verbredingselementen, monteer je de houder ook op stuurbochten waar een display op zit. De Basil KF Handlebar holder is geschikt voor stuurbochten van 22-31.8 mm Ø;. De houder is gemaakt van kunststof en monteer je snel en eenvoudig. De hoek van de houder is verstelbaar en dankzij de montage zit de houder zeer stabiel. Eigenschappen: De Basil KF Handlebar holder is verkrijgbaar in het zwart. De stuurbochthouder is geschikt voor KF adapterplaten. Ook te gebruiken in combinatie met E-bike displays (o.a. Bosch). De houder is zeer stabiel in verband met een extra borging.

Productspecificaties

  • Merk: Basil
  • Verpakkingsinhoud: Fietstas
  • EAN: 8785267219366
  • Inhoud in liters: 6.0
  • Waterbestendig: Ja
  • Type fietstas: Enkele fietstas
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Polyester
  • Afmeting (cm): 15x26x23 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 802.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten