Benson Hangmat - creme wit - 200 x 100 cm - met opbergtas - hangmatten - Hangmatten

4519311
18.75
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shoppartners
4,3 Sterren
Benson Hangmat - creme wit - 200 x 100 cm - met opbergtas - hangmatten - Hangmatten
18.75
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 17.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Benson Hangmat in creme wit biedt een luxueuze en ontspannende ervaring, perfect voor loungen in stijl. Met een afmeting van 200 x 100 cm is deze hangmat ruim genoeg om comfortabel te kunnen liggen en te genieten van rustige momenten.

De creme witte kleur van de hangmat straalt warmte en sereniteit uit, waardoor het een verfijnde aanvulling is op elke buitenruimte, zoals een tuin, patio of balkon. Het neutrale ontwerp past goed bij verschillende decors en voegt een vleugje elegantie toe aan de omgeving.

Het wordt geleverd met een handige opbergtas, waardoor het gemakkelijk is om de hangmat op te bergen of mee te nemen voor buitengebruik. Of je nu gaat kamperen, picknicken of gewoon een dagje naar het strand gaat, deze opbergtas maakt het dragen van de hangmat eenvoudig en handig.

De Benson Hangmat is vervaardigd van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en comfort garanderen. Het stevige maar toch zachte weefsel zorgt voor een comfortabele ligpositie, terwijl de sterke touwen en metalen haken zorgen voor een veilige en stabiele bevestiging.

Of je nu wilt ontspannen in je eigen achtertuin of de natuurlijke schoonheid wilt ervaren tijdens een buitenavontuur, de Benson Hangmat biedt de perfecte combinatie van comfort, stijl en draagbaarheid. Laat jezelf onderdompelen in totale ontspanning en geniet van de rustgevende schommelingen van deze prachtige hangmat.

Voordelen van dit artikel

  • Bekend om zijn uitmuntende comfort.
  • Stevige touwen en hoogwaardig weefsel garandeert duurzaamheid.
  • Dankzij de meegeleverde opbergtas is het gemakkelijk om de hangmat mee te nemen naar verschillende locaties.

Benson
Bij het assortiment van Benson staat kwaliteit en veiligheid centraal. Het assortiment bestaat o.a. uit hand- en tuingereedschap, elektra, huishoudelijke artikelen, auto- en fietsaccessoires, leesbrillen, artikelen t.b.v. schilderen, campingartikelen, badkameraccessoires, zaklampen, batterijen, lijmen en kitten.

Productspecificaties

  • Merk: Benson
  • EAN: 8720812428046
  • Kleur: Beige
  • Materiaal: Katoen
  • Afmeting (cm): 200x100 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten