BikePro Telefoonhouder Fiets Pro - Waterdicht - Frametas - Fietstas Stuur - Voor E-Bike, Mountainbike, Racefiets etc.

4488225
34.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
De-Gadgetwinkel
4,4 Sterren
BikePro Telefoonhouder Fiets Pro - Waterdicht - Frametas - Fietstas Stuur - Voor E-Bike, Mountainbike, Racefiets etc.
34.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Navigeren tijdens het fietsen of gemakkelijk oproepen kunnen beantwoorden en afwijzen? Dan is de BikePro mobiele telefoonhouder de meest ideale oplossing voor op jouw fiets! Met deze robuuste telefoonhouder voor op de fiets, scooter of motor kan je jouw telefoon veilig en verantwoord blijven gebruiken. Wacht dus niet langer en ga veilig en boetevrij de weg op!

BikePro, dè specialist in fiets-accessoires, heeft een valbestendige Telefoonhouder voor op de fiets ontwikkeld. De geharde buitenkant zorgt voor een anti-druk ontwerp dat goed past op elk type fiets. Door het hoogwaardige TPU materiaal is je touchscreen van je telefoon goed te gebruiken in tegenstelling tot andere modellen op de markt. De telefoonhouder heeft een grote capaciteit, past op bijna alle telefoons, is volledig waterdicht en bovendien razend populair in Nederland en België.

Geschikt voor bijna alle telefoons & extra capaciteit

De Frametas is geschikt voor smartphones tot 6,9 inch (iPhone 13/iPhone 13 12 Pro/X/XS/XR/XS Max, Samsung Galaxy S22 Ultra/S9/S8/Note 10/20, Redmi note 9s/9 pro max enz.). Het heeft een groot compartiment voor bijv. powerbank, portemonnee, reparatieset en meer. Het dubbellaagse gaasontwerp van de fietstas zorgt voor een groot hoofdvak en voorkomt dat items er per ongeluk uitvallen.

Hard en drukbestendig

Doordat de telefoon is gegoten uit één stuk is de telefoon tas hard, drukbestendig en waterdicht. Daarom is deze fietstelefoonhouder duurzaam, schokbestendig, drukbestendig en niet vervormbaar. Deze fietstas is de perfecte en onmisbare fietsaccessoire.

TPU Touchscreen met zonneklep

Het aanraakscherm van de BikePro fietstas is gemaakt van 0.25mm TPU-film met hoge gevoeligheid en precisie. Tijdens het fietsen kan je gemakkelijk de telefoon in de telefoonhouder gebruiken voor bijv. navigtatie. Ook Face ID wordt ondersteund, hiermee kan je jouw telefoon gemakkelijk ontgrendelen zonder de fiets telefoonhouder te openen tijdens het fietsen.

Makkelijk te installeren

De BikePro telefoonhouder voor fiets is geschikt voor elke fiets met een frame. Met drie stevige riemen van 21 cm, 43 cm en 36 cm kun je de telefoonhouder aanpassen aan het fietsframe en de bovenbuis van de fiets. De fietsframe tas past stevig op je fiets! Het zal je knieën of benen tijdens het fietsen nooit in de weg zitten.

Tips: Voordat je je telefoon in de fietstas stopt, schakel je de Accidental Touch Protection uit in de telefooninstellingen om te voorkomen dat de telefoon niet meer werkt nadat je hem in de fietsframetas hebt gestopt.

Productspecificaties

  • Merk: BikePro
  • EAN: 8720828332351
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 150.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten