BikePro Verstelbare Fietsspiegel set incl. Reflectoren - Links & Rechts - Geschikt voor E bike, fiets, motor, step

4474193
37.95
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
De-Gadgetwinkel
4,4 Sterren
BikePro Verstelbare Fietsspiegel set incl. Reflectoren - Links & Rechts - Geschikt voor E bike, fiets, motor, step
37.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Voorkom gevaarlijke verkeerssituaties met de fietsspiegels van BikePro. De zwarte spiegels zijn voorzien van een 360 graden verstelbaarheid, zodat de spiegel voor iedereen in de juiste stand kan worden gezet. Het stevige materiaal zorgt dat de spiegel niet trilt, zodat u ten alle tijden uw omgeving in de gaten kan houden door het zachte HD glas. Mist u toch iets? Zorgen de reflectoren dat uw tegenligger tijdig wordt gealarmeerd.

Volledige set Links & Rechts Inclusief reflectorstrepen

De BikePro Fietsspiegel set wordt geleverd met linker- en rechter spiegel inclusief 2 reflectorstrepen die op de achterkant van de fietsspiegel geplakt kunnen worden voor meer zichtbaarheid en veiligheid in het donker.

360° draaibaar voor het beste zicht rondom

Het spiegeloppervlak en de houderarm kunnen 360° gedraaid worden. Bovendien kan het spiegeloppervlak tot maximaal 65° naar voren of achter kantelen. Voor de optimale uitlijning van de kijkhoek.

Duurzaam en valbestendig

Met glazen lenzen in autokwaliteit, sterk slagvast nylon en vezelframe. Hoge hardheid, niet gemakkelijk te krassen, zelfs na een val past de roterende beschermstructuur van de fietsspiegel het spiegeloppervlak automatisch aan om breken van de lens te voorkomen.

Hoogwaardig schokbestendig design

Deze achteruitkijkspiegel heeft een speciaal anti-los ontwerp van de lens, zodat de lens tijdens het rijden niet wiebelt en je een mooie rijervaring hebt

Breed toepassingsgebied

De achteruitkijkspiegelset is geschikt voor sturen met een diameter van 21-25,4 mm en is geschikt voor de meeste fietsen, mountainbikes, e-bikes, escooters, zodat je afhankelijk van je stuursituatie kunt kopen. Om de montage te vergemakkelijken, verplaats je de derailleur zo dat de spiegel tussen het stuur en de derailleur past.

Productspecificaties

  • Merk: BikePro
  • Verpakkingsinhoud: 1x Fietsspiegel Rechts, 1x Fietsspiegel Links
  • EAN: 8720828332115
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 20x2x25 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten