Bishamon lifting table elektrisch BX-15WB

4454909
3680.26
Je kunt 736 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 736 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,8 Sterren
Bishamon lifting table elektrisch BX-15WB
3680.26
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Bishamon elektrische BX-15WB heftafel is een hoogwaardig en veelzijdig hefwerktuig dat is ontworpen om efficiëntie en gebruiksgemak te bieden in diverse industriële toepassingen. Met zijn elektrisch aangedreven mechanisme biedt deze heftafel een krachtige en betrouwbare oplossing voor het tillen en verplaatsen van zware lasten met minimale inspanning.

De BX-15WB is uitgerust met geavanceerde technologieën en kenmerken die zorgen voor veiligheid, precisie en duurzaamheid. Het robuuste frame en de constructie van hoogwaardige materialen garanderen een lange levensduur en bestendigheid tegen slijtage, zelfs in veeleisende werkomgevingen.

Met een hefvermogen van 1500 kg biedt deze heftafel voldoende capaciteit om diverse ladingen te tillen en te verplaatsen. De elektrische aandrijving maakt het mogelijk om de hoogte nauwkeurig en moeiteloos aan te passen, waardoor operators de controle hebben over het heffen en neerlaten van lasten met minimale fysieke inspanning.

Het ontwerp van de BX-15WB is ergonomisch, met aandacht voor gebruiksgemak en veiligheid. Het is uitgerust met functies zoals een noodstop, overbelastingsbeveiliging en een veiligheidshek om de operator en de omgeving te beschermen tijdens het gebruik. Bovendien is de heftafel voorzien van soepel werkende wielen, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is naar verschillende locaties binnen de werkruimte.

Of het nu gaat om het laden en lossen van vracht, het positioneren van werkstukken in productielijnen of andere industriële toepassingen, de Bishamon elektrische BX-15WB heftafel biedt betrouwbare prestaties en efficiëntie om aan de eisen van moderne werkomgevingen te voldoen. Met zijn combinatie van kracht, precisie en gebruiksgemak is deze heftafel een waardevolle aanwinst voor elke faciliteit die zwaar tillen vereist.

Productspecificaties

  • Merk: Matador
  • EAN: 8717185617788
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Metaal

Beoordelingen

Gesponsorde producten