Bishamon stapelaar ST25H

4512388
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Bishamon ST25H is een krachtige stapelaar die ontworpen is om te voldoen aan de eisen van zowel lichte als middelzware toepassingen in magazijnen, distributiecentra en productiefaciliteiten. Met zijn robuuste constructie en geavanceerde functionaliteiten biedt deze stapelaar efficiëntie en betrouwbaarheid voor diverse heftoepassingen.

Met een hefcapaciteit van 2500 kg (5500 lbs) is de Bishamon ST25H in staat om zware ladingen te tillen en te verplaatsen met gemak en precisie. Het is uitgerust met een krachtige elektrische aandrijfmotor die zorgt voor soepele en stille werking, waardoor het geschikt is voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen.

Een van de opvallende kenmerken van de Bishamon ST25H is zijn compacte ontwerp, waardoor het manoeuvreren in smalle gangpaden en beperkte ruimtes mogelijk is. Dit maakt het ideaal voor gebruik in magazijnen waar ruimte schaars is en efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte cruciaal is.

Deze stapelaar is voorzien van een ergonomisch ontworpen stuurwiel en bedieningshendels, waardoor de bediener comfortabel kan werken en nauwkeurige controle heeft over de bewegingen van de lading. Bovendien zijn verschillende veiligheidsvoorzieningen ingebouwd, zoals noodstopknoppen, automatische snelheidsregeling en een veiligheidschakelaar voor het heffen en dalen van de lading.

De Bishamon ST25H kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van verschillende toepassingen, met opties zoals verschillende vorklengtes, batterijconfiguraties en extra accessoires om de veelzijdigheid en functionaliteit verder te verbeteren.

Kortom, de Bishamon ST25H stapelaar biedt een combinatie van kracht, precisie en betrouwbaarheid, waardoor het een waardevolle aanwinst is voor elk magazijn- of distributiecentrum dat op zoek is naar een efficiënte en veelzijdige materiaalbehandelingsoplossing.

Productspecificaties

  • Merk: Matador
  • EAN: 8718692439672
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Materiaal: Aluminium

Beoordelingen

Gesponsorde producten