Blikjeshouder voor Koelkast 2 Stuks 8 Blikjes

4110526
17.50
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,7 Sterren
Blikjeshouder voor Koelkast 2 Stuks 8 Blikjes
17.50
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontmoet de ultieme oplossing om je koelkast georganiseerd en overzichtelijk te houden: de blikjeshouder! Met deze set van 2 stuks haal je een slimme en praktische toevoeging in huis die je koelkastruimte optimaliseert en je favoriete drankjes altijd binnen handbereik houdt. Of je nu een fan bent van verfrissende frisdranken, heerlijke bieren of smaakvolle bruiswaters, deze blikjeshouder is jouw nieuwe must-have.

Kwalitatief materiaal
Wij begrijpen dat duurzaamheid en betrouwbaarheid essentieel zijn voor jou. Daarom is onze blikjeshouder vervaardigd van hoogwaardig materiaal dat jarenlang meegaat. Je hoeft je geen zorgen te maken over vervorming of slijtage - dit product is gebouwd om lang mee te gaan.

Eenvoudig in gebruik
Geen gedoe meer met het herschikken van blikjes om er eentje te pakken. Onze blikjeshouder maakt het organiseren van je drankjes moeiteloos. Schuif simpelweg je blikjes in de houder en pak ze er net zo gemakkelijk weer uit. Geen ingewikkelde constructies of puzzels meer - gewoon een soepele en handige ervaring.

Universeel ontwerp
Deze blikjeshouder is ontworpen om perfect te passen in vrijwel elke koelkast. Of je nu een grote koelkast hebt met uitgebreide opbergruimte of een compact model met beperkte ruimte, deze houder past zich aan jouw behoeften aan. Geen gedoe met meten of gissen - het universele ontwerp past zich aan elke situatie aan.

Eenvoudig schoon te maken
Gemorste vloeistoffen of stofophoping zijn verleden tijd. Onze blikjeshouder is ontworpen met eenvoudige reiniging in gedachten. Met slechts een paar veegbewegingen is je blikjeshouder weer zo goed als nieuw, klaar om je drankjes veilig en schoon te bewaren.

Flexibel materiaal
Deze blikjeshouder is gemaakt van flexibel materiaal dat zich aanpast aan de grootte van je blikjes. Of je nu standaardformaat drankjes hebt of grotere blikken wilt bewaren, onze houder biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. Geen beperkingen meer op de grootte van je drankassortiment - alles past perfect.

Handvat voor gemakkelijk pakken
Soms wil je gewoon snel een blikje pakken en genieten van je favoriete drankje. Daarom hebben we onze blikjeshouder voorzien van een handvat. Dit handige kenmerk maakt het oppakken van de houder en het selecteren van je blikje een fluitje van een cent. Geen gedoe, alleen pure gebruiksvriendelijkheid.

Kortom, onze blikjeshouder is de ultieme metgezel voor jouw koelkast. Het is tijd om vaarwel te zeggen tegen ongeorganiseerde drankjes, zoektochten naar je favoriete smaken en onnodige rommel. Met deze blikjeshouder krijg je de orde, efficiëntie en gemak die je verdient. Neem de controle over je koelkastruimte terug en geniet van een gestroomlijnde ervaring elke keer dat je een drankje wilt pakken.

Specificaties:
- Kleur: Wit
- Materiaal: Kunststof
- Afmetingen (lxbxh): 7,8 cm x 30 cm x 9,5 cm
- Gewicht: 850 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964700816
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten