Blokker bloempot Soft Shade - beige

4011894
5.99
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Kies je kleur:

Blokker bloempot Soft Shade - beige Blokker bloempot Soft Shade - blauw Blokker bloempot Soft Shade - groen
Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Morgen ophalen, vanaf 1 uur na opening*
Blokker bloempot Soft Shade - beige
5.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving


Breng een vleugje elegantie en rust in je interieur met de Blokker Bloempot Soft Shade in een stijlvolle beige tint. Deze bloempot is niet alleen een praktische houder voor je favoriete planten, maar ook een tijdloos decoratief element dat een kalme en verfijnde uitstraling toevoegt aan elke ruimte.

Het ontwerp van de Bloempot Soft Shade combineert eenvoud met tijdloze klasse. De neutrale beige kleur geeft de bloempot een rustige en veelzijdige uitstraling, waardoor het naadloos in verschillende interieurstijlen past. Of je nu een minimalistische look wilt creëren, of juist een warme en gezellige sfeer wilt toevoegen aan je woonruimte, deze bloempot is de perfecte keuze.

Plaats je favoriete plant in de Blokker Bloempot Soft Shade en geef je interieur een natuurlijke en elegante touch. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, straalt de bloempot duurzaamheid uit en is geschikt voor het tentoonstellen van je groene vrienden met stijl.

Voeg een subtiele dosis verfijning toe aan je interieur met de Blokker Bloempot Soft Shade in het tijdloze beige. Laat je planten stralen en creëer een harmonieuze ambiance in je huis met deze prachtige bloempot.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0014148
  • EAN: 8718827349166
  • Kleur: Beige
  • Materiaal: Keramiek

Beoordelingen

Gesponsorde producten