Blokker fotolijst Basel 25x25cm (PP 18x18cm) Zwart

3926183
6.99
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels

Kies je kleur:

Blokker fotolijst Basel 25x25cm (PP 18x18cm) hout licht Blokker fotolijst Basel 25x25cm (PP 18x18cm) Zwart Blokker fotolijst Basel 30x40cm hout licht Blokker fotolijst Basel 40x50cm hout licht Blokker fotolijst Basel 50x70cm hout licht Houten Lijst Hoog 21x30cm Hout Licht

Kies je maat:

Verkoop door Blokker
Blokker fotolijst Basel 25x25cm (PP 18x18cm) Zwart
6.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Morgen ophalen, vanaf 1 uur na opening*
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ontdek onze prachtige fotolijst van de Basel-lijn van 25x25 cm (geschikt voor foto's van 18x18 cm) in een zwarte houten uitvoering. Met deze fotolijst geef je jouw mooiste herinneringen een speciale plek in je interieur. Deze fotolijst wordt geleverd inclusief een passe-partout, wat zorgt voor een prachtige presentatie van je foto's. Het passe-partout creëert een extra rand rondom de foto, waardoor deze nog meer opvalt en een luxe uitstraling krijgt. Met de Blokker fotolijst Basel met passe-partout geef je je interieur een stijlvolle en professionele touch. De Blokker fotolijst Basel is vervaardigd van hoogwaardig hout en heeft een eigentijds design dat perfect past bij elke stijl. De lichte houten afwerking voegt een warme en natuurlijke uitstraling toe aan je foto's, waardoor ze nog meer tot leven komen. De lijst is voorzien van een stevige achterkant en helder glas om je foto's te beschermen tegen stof en beschadigingen.

Over Blokker

Het Blokker Eigen Merk is gebouwd op drie belangrijke pijlers: kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs, de zekerheid dat er altijd een Blokker winkel dichtbij is en een ijzersterk en compleet assortiment huishoudproducten. Ons Blokker merk kom je binnen alle afdelingen van Blokker tegen. Van schoonmaken tot koken en tafelen, van opruimen tot gezellig maken, van opstaan tot slapen gaan. Voor ieders smaak zit er iets bij, en we verliezen de functionaliteit nooit uit het oog. Blokker heeft het in huis!

Specificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0012449
  • EAN: 5400458666325
  • Met passe partout: Ja
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Vorm: Vierkant
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 25x25 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten