Bloomsbury Leren Weekendtas Unisex Reistas - Cognac

4522430
169.95
Je kunt 33 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 33 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad

Kies je kleur:

Bloomsbury Leren Weekendtas Unisex Reistas - Beige Bloomsbury Leren Weekendtas Unisex Reistas - Cognac Bloomsbury Leren Weekendtas Unisex Reistas - Zwart
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Houtkamp
4,7 Sterren
Bloomsbury Leren Weekendtas Unisex Reistas - Cognac
169.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze leren Bloomsbury reistas is de ideale tas om al jouw belangrijke spullen in mee te nemen voor op reis of naar de sport. Het materiaal van de tas bestaat uit hoogwaardig, karaktervol leer wat bij gebruik nog mooier wordt. De goudkleurige details geven de tas bovendien een erg stijlvolle, luxe uitstraling. De reistas is universeel en dus geschikt voor zowel dames als heren. 

Er loopt een rits over de gehele breedte van de tas. Na het openen van de rits verschijnt een ruim hoofdvak met daarin een extra ritsvakje, twee steekvakjes en een zijvak. Het hoofdcompartiment kan nog extra ruim worden gemaakt door middel van het openen van de twee gespen aan de zijkant van de tas. Deze gespen kunnen losgemaakt worden door middel van een magneetsluiting. Tevens beschikt de tas over een extra ritsvakje aan de achterkant, en een steekvak aan de voorkant. De tas biedt dus volop ruimte voor al jouw belangrijke spullen. 

Met de twee stevige handhengsels kan de weekendtas makkelijk in de hand gedragen worden. De meegeleverde, verstelbare schouderriem zorgt ervoor dat de tas ook over de schouder gedragen kan worden. Deze schouderriem kan vastgemaakt worden aan twee ringen aan de zijkanten van de tas. De schouderriem bestaat uit canvas materiaal, en is verstelbaar, wat de tas erg aangenaam maakt om te dragen. Aan de onderkant van de tas zitten vier metalen pootjes, die de tas beschermen tegen het ergste vocht en vuil. 

Kenmerken
- Veel ruimte om bagage of sportspullen mee te nemen
- Universeel model geschikt voor zowel dames als heren
- Premium uitvoering van hoogwaardig leer
- Verstelbare schouderriem 
- Afmetingen (B x H x D): 52 x 37 x 25 cm

Productspecificaties

  • Merk: Bloomsbury
  • EAN: 8717128029418
  • Type sluiting: Ritssluiting
  • Inhoud in liters: 40.0
  • Kleur: Koperkleurig
  • Materiaal: Leder
  • Afmeting (cm): 37x52x25 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 2000.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten