Bobbel Home - Luxe Bureaustoel - Verstelbaar - Uitschuifbare voetensteun - Gaming Stoel - Rood

4068910
114.95
Je kunt 22 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 22 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Voordeelstore
4,6 Sterren
Bobbel Home - Luxe Bureaustoel - Verstelbaar - Uitschuifbare voetensteun - Gaming Stoel - Rood
114.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Bobbel Home gamingstoel met draaifunctie is een essentiële aanvulling voor fanatieke gamers en degenen die lange uren aan hun computer of bureau doorbrengen. Dit ergonomisch ontworpen meubelstuk biedt ultiem comfort, zowel tijdens uitdagende gaming-sessies als tijdens lange werkuren. De stoel is volledig verstelbaar en geschikt voor gebruikers van diverse lengtes, waardoor hij zowel oudere gamers als studenten aanspreekt.

De kantelfunctie van de stoel zorgt voor een persoonlijk afgestelde zithouding en kan worden vergrendeld om de rug te ondersteunen. Als je even wilt ontspannen, kun je de rugleuning kantelen zonder vergrendeling, wat zorgt voor een ontspannende schommelbeweging en de bloedcirculatie verbetert terwijl spierspanning wordt verminderd. Deze veelzijdige stoel kan ook worden gebruikt voor comfortabel filmkijken en meer. Onder de stoel is een uitschuifbare voetensteun verborgen, die extra comfort biedt en de bloedcirculatie in je benen bevordert.

De Bobbel Home gamingstoel wordt geleverd met extra kussens voor het hoofd en de onderrug, die specifiek zijn ontworpen om de nek- en lendenwervels te ondersteunen. Deze kussens kunnen eenvoudig worden aangepast aan je voorkeur. De bekleding van de stoel is afneembaar en wasbaar, wat het onderhoud vereenvoudigt.

Met zijn duurzame constructie en aandacht voor detail heeft de Bobbel Home gamingstoel niet alleen een aantrekkelijke en sportieve uitstraling, maar biedt hij ook langdurige prestaties. De stoel heeft een breed bucketzitvlak dat comfort en bewegingsvrijheid biedt, terwijl de antislip armleuningen zorgen voor comfortabele ondersteuning, elleboogpijn verminderen en de belasting van de wervelkolom verminderen. Kortom, de Bobbel Home gamingstoel combineert comfort en functionaliteit voor zowel gamers als computergebruikers.

Productspecificaties

  • Merk: Bobbel Home
  • Garantietermijn: 3 maanden
  • Verpakkingsinhoud: 1 x Dunmoon deluxe verstelbare game stoel met uitschuifbare voetensteun zwart/rood
  • EAN: 5900779934191
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten