Bobbel Home - Opbergrek- Bamboe - 5 Planken

3432283
79.99
Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Bobbel-Home
4,3 Sterren
Bobbel Home - Opbergrek- Bamboe - 5 Planken
79.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Het Bobbel Home Badkamerrek biedt een slimme oplossing voor het organiseren van je badkamer en het optimaliseren van de beschikbare ruimte. Dit badkamerrek is ontworpen om al je opbergproblemen op te lossen en biedt talloze praktische mogelijkheden met verstelbare planken.

De bamboe componenten van dit rek zijn niet alleen natuurlijk en duurzaam, maar zorgen ook voor een stijlvolle uitstraling in je badkamer. De metalen onderdelen zijn roestvrij, waardoor ze bestand zijn tegen vochtige omgevingen.

Met een indrukwekkende draagcapaciteit van 10 kg per plank is dit rek uiterst stevig en geschikt voor het opbergen van handdoeken, verzorgingsproducten, en meer. Het multifunctionele ontwerp maakt het mogelijk om dit rek niet alleen in de badkamer te gebruiken, maar ook in andere kamers, zoals de woonkamer voor boeken of decoratieve items.

Dankzij de bijgeleverde handleiding is de montage van dit rek eenvoudig en probleemloos. Met afmetingen van 130 x 60 x 26 cm en een gewicht van 7 kg biedt dit badkamerrek voldoende ruimte en stabiliteit voor al je opbergbehoeften. Kortom, het Bobbel Home Badkamerrek is een veelzijdige en praktische toevoeging aan je interieur, die je helpt om je badkamer netjes en georganiseerd te houden.

Productspecificaties

  • Merk: Bobbel Home
  • EAN: 8719689805500
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: ABS Acrylonitril-butadieen-styreen
  • Afmeting (cm): 30x60x132 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten