Boska BBQ Pincet Monaco+ - Accessoire - Roestvrijstaal - Precisie

4494456
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BOSKA-Food-Tools
4,5 Sterren
Boska BBQ Pincet Monaco+ - Accessoire - Roestvrijstaal - Precisie
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een handige BBQ accessoire die door veel barbecue professionals en koks gebruikt wordt. Met de BBQ Pincet Monaco+ van BOSKA hanteer je eenvoudig stukken vlees, vis en groenten op de barbecue en in de keuken. Dankzij de spitse punt en het unieke diamantpatroon perfect voor precisiewerk zoals bij het omdraaien van plakken aubergine en kipkluifjes.

Deze BBQ pincet is plasticvrij en volledig van roestvrijstaal gemaakt. Dit maakt hem super sterk en een echte barbecue vriend voor het leven. Je hangt deze vaatwasserbestendige BBQ tool eenvoudig aan de BBQ of in de keuken dankzij de meegeleverde S-haak en leren koord.

Op deze en andere BBQ tools van BOSKA Food Tools ontvang je levenslange garantie. Ze bevatten een tijdloos design en zijn getest en goedgekeurd door experts. Een handig hulpje voor in de keuken en tijdens het barbecueën. De tools zijn volledig van hoogwaardig roestvaststaal en bevatten een diamantpatroon voor extra grip. Perfect te combineren met andere Food Tools uit de Monaco+ collectie. Spaar ze allemaal!

Productspecificaties

  • Merk: Boska
  • EAN: 8713638058139
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten