Boska Hollands Kaasmes Oslo+ Nr.3 - Europees eikenhout - RVS - Veilig

3915648
32.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
Boska Hollands Kaasmes Oslo+ Nr.3 - Europees eikenhout - RVS - Veilig
32.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Snijd je favoriete kaas eenvoudig met het Hollands Kaasmes Oslo+. Met dubbel handvat, veilig in gebruik en extra non-stick door BSF™. Met ergonomisch handvat van Europees eikenhout en gemaakt van een hoge kwaliteit roestvrijstaal. Geschikt voor half harde en hard kazen zoals belegen Goudse kaas en cheddar. Ook geschikt voor het snijden van taart en pizza!

Door het gebogen lemmet snijd je de kaas met een wiegende beweging. Hierdoor verdeel je de druk evenredig en ga je zelfs soepel door harde kaas- of pizzakorsten heen. Dankzij de dubbele handvatten blijven je vingers uit de buurt van het snijvlak en kun je je niet per ongeluk snijden.

Door het diamantpatroon en BSF™ heb je minder weerstand tijdens het snijden. Ook blijft de kaas niet kleven. Het voordeel van deze non-stick methode is dat het niet slijt en de gehele levensduur van het mes even sterk blijft.

Met dit kaasmes haal je een keukenhulpje van hoge kwaliteit in huis. Het mes maakt onderdeel uit van de Oslo+ collectie. Hij is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en Europees eikenhout. Het RVS loopt door tot in het houten handvat, wat het kaasmes extra stevig en stabiel maakt.

Doordat het handvat van hout gemaakt is, mag het mes niet in de vaatwasser. Was het kaasmes daarom met de hand af in warm water met een beetje afwasmiddel. Laat het mes niet in het water weken. Spray het hout regelmatig in met BOSKA Plankolie (apart verkrijgbaar) om het te beschermen tegen barsten en vlekken.

Je krijgt standaard Levenslange garantie - Cadeautip voor op het verlanglijstjeop het Hollands Kaasmes Oslo+ Nr.3 van BOSKA. Hét bewijs dat je kiest voor Food Tools van zeer hoge kwaliteit. Goed voor je portemonnee en goed voor het milieu. Zo hoef nooit meer een nieuwe te kopen en geniet je je hele leven lang van de lekkerste kazen.

Specificaties

  • Merk: Boska
  • Garantietermijn: Levenslang
  • EAN: 8713638052113
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 27,5x5x6 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten