Boska Kaasmes Halfzacht Mini Delfts Blauw - Oer-Hollands - Wit

2932171
12.54
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
Boska Kaasmes Halfzacht Mini Delfts Blauw - Oer-Hollands - Wit
12.54
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Opvallend

Keihard! Dat is het Kaasmes Halfzacht Mini Delfts Blauw. Oké, het klinkt wellicht wat tegenstrijdig, maar met dit kwaliteits kaasmes van BOSKA glijd je met speels gemak door zachte en halfharde kazen. Dus is het tijd voor een stijlvol gevulde kaasplank met de juiste tools? Laat dit opvallende kaasmes de show stelen.

Compact

Groots hoeft niet altijd groot te zijn. Het klinkt bijna filosofisch, maar het is gewoon een treffende omschrijving voor het Kaasmes Halfzacht Mini Delfts Blauw. Groots in design, kwaliteit en comfort. En toch compact. Met deze kleine krachtpatser snijd je jouw favoriete brie, Goudse belegen of Emmentaler in één soepele beweging. En ook de grootste ergernis van de kaasliefhebber is verholpen: kleverij is verleden tijd door de nuttige gaten in het lemmet.

Klein en fijn

Denk je aan Holland, denk je aan kaas. BOSKA doet er graag nog een Hollands schepje bovenop met een stijlvol Delfts Blauw design op het keramieken handvat van dit kaasmes met 10 jaar garantie - Cadeautip voor op het verlanglijstje. Klein, fijn en gemakkelijk met de hand schoon te maken. Zo blijft hij extra lang mooi en scherp. Kaas snijden op z'n Delfts.

Productspecificaties

  • Merk: Boska
  • EAN: 8713638047751
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten