Boska Koksmes Copenhagen 18 cm - Keukenmes - Vaatwasserbestendig - RVS

4152285
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BOSKA-Food-Tools
4,5 Sterren
Boska Koksmes Copenhagen 18 cm - Keukenmes - Vaatwasserbestendig - RVS
19.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met het Koksmes Copenhagen snijd je elk type voedsel met elke gewenste snijtechniek. Hét hulpje in de keuken die levenslang mee gaat! Dit keukenmes is licht van gewicht, zeer scherp en heeft een uniek design. Het ergonomische handvat van dit roestvrijstalen en vaatwasserbestendige mes ligt heerlijk in de hand.

Dit koksmes gebruik je voor het snijden van o.a. groente, vlees en vis. Hierbij kun je elke snijtechniek toepassen, zoals hakken, snijden met een ‘rocking motion’ of snijden met een duwende of trekkende beweging. Het keukenmes is heerlijk licht van gewicht, maar toch super sterk door het gebruik van 100% roestvrijstaal (roestvaststaal).

Dit keukenmes valt op door zijn unieke design met eigenschappen van zowel Westerse als Japanse messen. Een bijzondere combinatie van het beste uit twee werelden, om het snijden van groenten, vlees(vervangers) en vis zo fijn mogelijk voor je te maken.

Het ergonomische handvat van dit scherpe mes ligt heerlijk in de hand. Door de ideale positie van de bolster, gebruik je de gehele lengte van het lemmet tijdens het snijden. Gebruiksgemak ten top!

Na gebruik is dit koksmes zo weer schoon. Je mag hem, vanwege het type roestvaststaal, gewoon in de vaatwasser laten meedraaien. Wil je echter dat hij langer scherp blijft? Was het mes dan met de hand af en droog het mes goed af met een keukendoek. Bewaar hem mooi in het zicht aan een magneetstrip of in een messenblok.

Je ontvangt Levenslange garantie - Cadeautip voor op het verlanglijstjeop het Koksmes Copenhagen van BOSKA. Hét bewijs dat je kiest voor Food Tools van zeer hoge kwaliteit. Goed voor je portemonnee en goed voor het milieu. Zo hoef je nooit meer een nieuw koksmes te kopen en gebruik je hem je hele leven lang als echte chef kok in de keuken.

Productspecificaties

  • Merk: Boska
  • Garantietermijn: Levenslang
  • EAN: 8713638057750
  • Materiaal lemmet: RVS
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 30,5x4,5x1,5 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten