Brooks C15 Cambium Carved All Weather zadel

3675832
135.60
Je kunt 27 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 27 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Dobeno
4 Sterren
Brooks C15 Cambium Carved All Weather zadel
135.60
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een fietszadel voor de sportieveling 

Of je nou een mountainbike hebt of een stadsfiets waarmee jij je tochten maakt, het Brooks C15 Cambium Carved All Weather fietszadel biedt jou de mogelijkheid om comfortabel te kunnen zitten. Dit fietszadel is gemaakt van hoogwaardig gevulkaniseerd rubber en organisch katoen waardoor het fietszadel zeer flexibel is. Dit verhoogt het zitcomfort van de zadel, want het biedt extra steun tijdens het fietsen.

Waterafstotend: doet zicht onderscheiden van de rest

Het Brooks C15 Cambrium fietszadel is waterdicht én -afstotend. Hiermee onderscheidt het zich direct van talloze andere fietszadels. Regen, hagel of sneeuw: dit fietszadel zorgt er voor dat het water op het zadel blijft liggen. Het trekt dus niet in je zadel wat wel vaak het geval is bij andere zadels. Is je zadel nat? Geen probleem, want je veegt het water eraf waarna jij beschikt over een droog zadel!

Anatomische opening

Het Brooks C15 Cambrium fietszadel heeft een anatomische opening. De opening zorgt er voor dat je tijdens het fietsen geen last krijgt van zadelpijn. Dit komt doordat de druk op je zenuwen wordt verminderd. Daarnaast worden trillingen geabsorbeerd wat ook bijdraagt aan het zitcomfort. Zo kun je urenlang genieten van een prachtige fietstocht!

Productspecificaties

  • Merk: Brooks
  • EAN: 0190445013878
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Rubber

Beoordelingen

Gesponsorde producten