Broxo Matic - Vaatwaszout Korrels - Voorkomt Kalkafzetting - 5 x 900g - Geschikt voor Vaatwasser

4056057
14.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PoetsenNL
3,9 Sterren
Broxo Matic - Vaatwaszout Korrels - Voorkomt Kalkafzetting - 5 x 900g - Geschikt voor Vaatwasser
14.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de uitstekende onthardende werking van het Broxo Matic Vaatwaszout. Deze verpakking bevat maar liefst vijf pakken van 900 gram, ontworpen om kalkaanslag in je vaatwasser te voorkomen. Het korrelige vaatwaszout is een essentieel onderdeel van het wateronthardingssysteem in je vaatwasser, dat ervoor zorgt dat je wasmiddel optimaal werkt. Geniet van een schone, glanzende vaat met Broxo Matic Vaatwaszout.


Pluspunten

- Helpt kalkaanslag in je vaatwasser te voorkomen - Verbetert de werking van je wasmiddel door water te ontharden - Gemakkelijk te gebruiken met een handige schenktuit - Past perfect in het zoutreservoir van je vaatwasser - Geleverd in een voordelige verpakking met vijf pakken van 900 gram

Waterontharding voor optimaal wasresultaat

Leidingwater bevat vaak kalk, wat de werking van je wasmiddel kan belemmeren. Het Broxo Matic Vaatwaszout is speciaal ontworpen om dit probleem aan te pakken. Het zout activeert het wateronthardingssysteem in je vaatwasser, wat niet gebeurt met de zoutfunctie in vaatwasmiddelen. Dit zorgt voor een optimale werking van je wasmiddel en een beter wasresultaat.


Gebruiksgemak

Het Broxo Matic Vaatwaszout is eenvoudig te gebruiken. De verpakking is ontworpen met een praktische schenktuit, waardoor je het zout gemakkelijk in het zoutreservoir van je vaatwasser kunt gieten. Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen zoutresten achterblijven in de vaatwasmachine na het bijvullen.


Voordelige verpakking

Deze promo verpakking bevat vijf pakken van 900 gram, wat zorgt voor een ruime voorraad. Vul het zout bij zodra het indicatielampje brandt om de optimale werking van je vaatwasser te behouden.


Specificaties

- Merk: Broxo Matic - Product: Vaatwaszout - Verpakking: 5 x 900 gram - Vorm: Korrels - Gebruik: Voorkomt kalkafzetting in de vaatwasser - Bijzonderheden: Maakt deel uit van het wateronthardingssysteem van de vaatwasser - Geschikt voor: Alle vaatwassers

Productspecificaties

  • Merk: Gruttz
  • EAN: 1073755789710

Beoordelingen

Gesponsorde producten