Buccan BBQ - Houtskool barbecue - Bunbury Double Barrel

3193255
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Smoken is de afgelopen jaren erg populair geworden vanwege de geweldige smaak die kan worden bereikt. We hebben verschillende modellen ontwikkeld die geschikt zijn om mee te smoken en de Bunbury Double Barrel smoker is één van onze bestsellers.

Het zwarte gecoate staal in combinatie met de roestvrijstalen handgrepen geeft de barbecue een strak uiterlijk, waardoor hij een perfecte toevoeging is aan iedere tuin. Het grote kookoppervlak van 62x30 centimeter maakt het mogelijk om voor grotere groepen te koken en geeft je de mogelijkheid om met twee zones te barbecueën. We hebben deze barbecue voorzien van een Buccan ontworpen temperatuurmeter die de ideale temperatuur aangeeft om je voedsel te roken, BBQ’en of grillen. De kleinere smoker box aan de linkerkant van de barbecue met zijn verstelbare ventilatieopening wordt gebruikt voor het smoken. Het openen van de ventilatieopening zorgt voor een grotere hoeveelheid luchtstroom voor een perfecte grilltemperatuur. We hebben een handig metalen rooster op tussen de poten geplaatst, zodat je alle benodigdheden onder de barbecue kunt bewaren. Daarnaast hebben we een plank op de voorkant aangebracht om je eten eenvoudig op te kunnen bereiden. De gemonteerde duurzame wielen zorgen ervoor dat de Bunbury smoker in een handomdraai in de tuin kan worden verplaatst of binnen kan worden opgeborgen nadat je klaar bent met barbecueën.

Het materiaal waarvan onze barbecues zijn gemaakt, is duurzaam, maar om je Buccan Bunbury Double Barrel barbecue te beschermen tegen de elementen, raden we je aan om een speciaal ontworpen Buccan barbecuehoes te kopen, om je barbecue in uitstekende staat te houden. De handgemaakte hoezen passen perfect, zodat het unieke ontwerp van de barbecue niet verloren gaat wanneer de hoes wordt gebruikt.

Productspecificaties

  • Merk: Buccan
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8719743424647
  • Kleur: Zwart
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 11700.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten