Bureaustoel Hoes Zwart Universeel Rugleuning en Zitting

4059586
27.50
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,8 Sterren
Bureaustoel Hoes Zwart Universeel Rugleuning en Zitting
27.50
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Geef je bureaustoel een stijlvolle make-over met onze hoogwaardige zwarte bureaustoelhoes! Deze hoes is meer dan alleen een beschermende laag voor je stoel; het is een eenvoudige en effectieve manier om je werkruimte te transformeren en te verfraaien. 

Kwalitatief Goed Materiaal
Onze bureaustoelhoes is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig materiaal dat lang meegaat. Het stevige materiaal biedt bescherming tegen dagelijkse slijtage en behoudt zijn vorm en kleur, zelfs bij intensief gebruik.

Eenvoudig te Monteren
Geen gedoe of ingewikkelde instructies meer. Onze hoes is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Met het slimme ontwerp en de elastische randen kun je de hoes moeiteloos en snel over je bureaustoel plaatsen. Geen stress, alleen simpel plezier!

Past op de meeste Bureaustoelen 
Of je nu een ergonomische bureaustoel, een draaistoel of een klassieke bureaustoel hebt, onze hoes past zich aan verschillende stoelvormen en -maten aan. Dit betekent dat je de hoes kunt gebruiken voor verschillende stoelen in je huis of kantoor.

Waterafstotend
Met onze waterafstotende bureaustoelhoes hoef je je geen zorgen te maken over morsen, spatten of andere vloeistoffen die je bureaustoel kunnen beschadigen. Geniet van gemoedsrust terwijl je comfortabel en productief blijft werken.

Geef je bureau een nieuwe uitstraling
Wil je je werkruimte een snelle en betaalbare upgrade geven? Deze zwarte bureaustoel hoes voegt direct een vleugje elegantie en professionaliteit toe aan je kantoor. Met minimale inspanning creëer je een frisse en vernieuwde look die indruk zal maken op collega's, vrienden en klanten.

Of je nu thuis werkt, in een kantooromgeving of in een creatieve studio, onze bureaustoel hoes is de perfecte aanvulling op elke ruimte. Geniet van de vele voordelen die deze hoes te bieden heeft en transformeer je bureaustoel in een comfortabele en stijlvolle zitplek.

 Specificaties:
- Kleur: Zwart
- Materiaal: Stof
- Afmetingen (lxbxh): 36 cm x 30 cm x 0.1 cm
- Gewicht: 250 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964701004
  • Type sluiting: Geen sluiting
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)
  • Waterafstotend: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten