Bureaustoelmat 120 x 90 cm Zwart

4214862
27.50
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,7 Sterren
Bureaustoelmat 120 x 90 cm Zwart
27.50
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Heb je genoeg van die krassen op je vloer en dat constante geschuif van je bureaustoel? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: onze hoogwaardige Bureaustoel Mat! Laat me je vertellen waarom deze mat een gamechanger is voor jouw kantoor.

Kwalitatief materiaal voor duurzaamheid
We begrijpen dat je alleen het beste verdient, daarom is onze Bureaustoel Mat gemaakt van topkwaliteit materiaal. Deze mat is ontworpen om lang mee te gaan, bestand tegen dagelijkse slijtage en het constante rollen van je bureaustoel. Geen zorgen meer over beschadigde vloeren of versleten tapijten – jouw vloer blijft beschermd en ziet er altijd als nieuw uit.

Eenvoudig in gebruik, groot in effectiviteit
Geen ingewikkelde installatieprocessen of gedoe. Onze Bureaustoel Mat is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Rol hem gewoon uit en je bent klaar om te gaan! Met zijn royale afmetingen van 120 x 90 cm biedt hij voldoende ruimte om zowel je bureaustoel als je werkgebied te bedekken. Geen gedoe meer met het schuiven van je stoel binnen beperkte ruimtes – beweeg vrij en comfortabel terwijl je productief blijft.

Anti-slip onderkant voor stabiliteit
We kennen allemaal het vervelende gevoel van een bureaustoel die constant weg lijkt te glijden. Dankzij de anti-slip onderkant van onze Bureaustoel Mat behoort dat tot het verleden. Of je nu aan het typen, telefoneren of brainstormen bent, je stoel blijft stevig op zijn plaats. Concentreer je op je werk zonder afgeleid te worden door het geschuif en gerammel.

Op maat te knippen voor jouw behoeften
We begrijpen dat niet alle werkruimtes hetzelfde zijn. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze Bureaustoel Mat op maat te knippen is. Of je nu een compact hoekje of een ruime kantoorruimte hebt, je kunt de mat eenvoudig bijsnijden om perfect bij jouw behoeften te passen. Zo creëer je een naadloze look die helemaal bij jou en je kantoor past.

Of je nu thuis werkt, in een kantoorpand of een co-workingruimte, onze Bureaustoel Mat is jouw ultieme bondgenoot voor een betere werkervaring. Zeg vaarwel tegen beschadigde vloeren, ongemakkelijk geschuif en hallo tegen een stijlvolle en georganiseerde werkplek!

Let op: Haal de bureaustoelmat uit de verpakking en laat deze voor het beste resultaat minimaal 24 uur uithangen voordat je hem in gebruik neemt.

Specificaties:
- Kleur: Zwart
- Materiaal: Textiel
- Afmetingen (lxbxh): 120 cm x 90 cm x 0,5 cm
- Gewicht: 750 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964701219
  • In hoogte verstelbaar: Ja
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten