Kledingstomers

Ben je helemaal klaar met het gebruik van een strijkplank en daardoor op zoek naar een geschikte kledingstomer? Of ben je al lang overtuigd van de kracht van zo’n apparaat maar is je huidige kledingstomer aan vervanging toe? Bij Blokker heb je een ruime keuze als het op apparaten voor het stomen van kleding aankomt. Zeg maar dag tegen gekreukelde kleding en kom voortaan altijd goed voor de dag. Qua net uitziende kleding dan tenminste. De rest moet je natuurlijk nog altijd zelf doen. Bestel je op een werkdag voor 22.00 uur je kledingstomer? Dan heb je hem de volgende dag al in huis! En ook niet geheel onbelangrijk: bezorgen is gratis bij een aankoopwaarde van minimaal € 40,-.

Verschillende soorten kledingstomers

Je kunt meerdere kanten op als je tussen al onze huishoudelijke apparaten een geschikte kledingstomer wilt vinden. Zoek je qua formaat naar een tafelmodel of zie je juist een wat groter en rechtopstaand exemplaar wel zitten? Voor elk type is wat te zeggen, maar het is vooral belangrijk om hierbij goed naar je eigen wensen en voorkeuren te kijken. Gebruik daarbij ook ons handige filter aan de linkerkant op de pagina zodat je precies datgene selecteert wat jij belangrijk vindt. Zo haal je nog makkelijker jouw ideale kledingstomer in huis.

Koop de meest ideale kledingstomer online

Heb je de in jouw ogen allerbeste kledingstomer gevonden in ons ruime assortiment en – als die er zijn - eventueel ook de beoordelingen van andere klanten bekeken? Plaats dan gemakkelijk online je bestelling. Vul je adresgegevens in en betaal direct online. Je krijgt voordat je gaat bestellen ook meteen in beeld te zien of het product op dit moment daadwerkelijk bij ons op voorraad is. Na het plaatsen van je bestelling leveren we het apparaat zo snel mogelijk thuis bij je af. En ben je achteraf helaas toch niet helemaal tevreden? Je kunt je aankoop altijd gratis retourneren. Dat is de service van Blokker!