Iqonic Kledingstomer - Stoomapparaat Kleding - Handstomer - Groot en Klein Reservoir - Grijs

4071677
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BrightInnovations
3,4 Sterren
Iqonic Kledingstomer - Stoomapparaat Kleding - Handstomer - Groot en Klein Reservoir - Grijs
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze kledingstomer met 2M lange kabel biedt je alle vrijheid om jouw kleding snel en gemakkelijk te stomen. De krachtige 1000W motor warmt het stoom in slechts 25 seconden op. Vele malen sneller dan het opzetten van jouw strijkijzer. De handstomer bereikt een temperatuur van maar liefst 100? en doodt daarmee alle bacteriën in jouw kleding. Dankzij de twee afneembare waterreservoirs en het compacte formaat is de handstomer gemakkelijk mee te nemen op reis. Met deze stoomreiniger zie je er altijd op je best uit, waar je ook bent.

Het gemak van deze kledingstomer:

  • Twee afneembare waterreservoirs
  • Inclusief textielborstel
  • Stomen op 100?
  • Binnen 25 seconden opgewarmd
  • Vijf stoomgaten met krachtige stoom
  • Lange kabel van 2M
  • Anti-lek reservoirs

Twee afneembare waterreservoirs

De kledingstomer wordt geleverd met twee afneembare waterreservoirs: één van 80 ml en 300 ml. Het 300ml reservoir is ideaal voor gebruik thuis. Dankzij het grote formaat gebruik je de kledingstomer langdurig zonder constant bij te vullen. Het kleine reservoir neem je makkelijk mee op reis om je kleding kreukvrij te houden. Zelfs op reis is jouw kleding in topconditie.

Razendsnel opgewarmd tot 100?

De krachtige 1000W motor in de stoomreiniger warmt in slechts 25 seconden op. Volledig gereed om jouw kleding met een temperatuur van maar liefst 100? te stomen. Op deze temperatuur verwijder jij niet alleen kreukels, maar doodt je ook bacteriën en neutraliseer je vervelende geurtjes. Zo kun je altijd zeker zijn van een frisse en schone outfit, zonder dat je het hoeft te wassen of chemisch te reinigen.

Vijf stoomgaten met krachtige stoom

Met een stoomniveau van 20g/minuut worden al jouw kledingstukken snel en effectief gladgestreken zonder dat je een strijkplank nodig hebt. Dankzij de vijf stoomgaten kun je grote oppervlakken in één keer aanpakken. Met de speciale anti-lek functie van de waterreservoirs gebruik je de kledingstomer zowel horizontaal als verticaal. Zonder je zorgen te maken over waterlekken.

Lange stroomkabel van 2 meter

Deze kledingstomer heeft een extra lange stroomkabel van 2 meter, zodat je hem gemakkelijk kunt aansluiten op ieder stopcontact. Vermijd lastig bukwerk en werk op ooghoogte. Richt jouw thuis stomerij in zoals jij het wenst.

Of je nu thuis bent of onderweg, deze kledingstomer is de perfecte manier om je kleding te verzorgen en er altijd op je best uit te zien. Met zijn krachtige motor, anti-lek functie, hoge stoomtemperatuur en afneembare waterreservoirs, is deze kledingstomer een slimme en handige manier om je garderobe fris en kreukvrij te houden. Bestel hem nu en ervaar het gemak en de kwaliteit van deze fantastische kledingstomer!

Over Iqonic

Het doel van Iqonic is om comfort in jouw dagelijks leven te brengen. Met producten die naadloos aansluiten op jouw behoefte. Zonder onnodige accessoires en ingewikkelde installaties. Zodat jij meer tijd en ruimte overhoudt voor wat je echt belangrijk vindt.

Productspecificaties

  • Merk: Iqonic
  • EAN: 8720865541051
  • Inhoud waterreservoir (liter): 0.3
  • Stoomstoot (g/min): 20.0
  • Afneembaar waterreservoir: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: ABS Acrylonitril-butadieen-styreen

Beoordelingen

Gesponsorde producten