Kookplaten

De ene kok kookt het liefst op een gaskookplaat, de andere op een keramische kookplaat en dan zijn er ook nog koks die het liefst op een inductie kookplaat koken. Voor al deze koks heeft Blokker de perfecte kookplaten. Zelfs voor als je een weekendje naar de camping gaat, kun je bij Blokker jouw losse, vrijstaande kookplaat bestellen. Bij Blokker.nl profiteer je van gratis verzending bij een bestelling vanaf €40,-.

Verschillende kookplaten

Het maakt niet uit of je nu liever op een gas, keramisch, inductie of combinatie kookplaat kookt... Jouw kookplaat koop je bij Blokker.nl. Een inductiekookplaat is een kookplaat die gebruikmaakt van het principe van inductieverhitting. Het voordeel van op een inductiekookplaat koken is dat er weinig energie verloren gaat. Wel heb je voor een inductie kookplaat een bepaald soort pan nodig.

Een keramische kookplaat werkt op elektriciteit. Deze is gemaakt van glaskeramiek, wat wordt verwarmd door een metalen spiraal die door middel van elektriciteit wordt verwarmt. Keramisch koken gaat het snelst, maar is wel prijzig, omdat het veel energie kost.

Naast inductie koken en keramisch koken kan je ook op gas koken. Het koken op een gaskookplaat gaat vaak supersnel en is daarom niet te vergelijken met keramisch of inductie koken. Sommige mensen moeten hier erg aan wennen. Het kan zijn dat jouw huis geen gasaansluiting (meer) heeft. Helaas is het dan niet mogelijk om op een gasfornuis te koken. Kies jij voor een gaskookplaat of elektrische kookplaat?

Wanneer je een keuze hebt gemaakt tussen een gas, keramische, inductie of combie kookplaat, dan heb je daarnaast de keuze uit een vrijstaande kookplaat of inbouw kookplaat. Heb jij een kleine keuken? Ga dan voor een vrijstaande kookplaat of 2-pits kookplaat. Deze kookplaten zijn iets makkelijker te verplaatsen waardoor je de ruimte effectiever kunt gebruiken. Als je kiest voor een inbouw kookplaat, dan kun je daarnaast nog de keuze maken tussen een inbouw kookplaat in jouw aanrecht of een inbouw oven met kookplaat bovenop. Dit is handig als er een deel van jouw keuken open is.

Service van Blokker

Ben jij op zoek naar een kookplaat? Dan ben je bij Blokker aan het juiste adres. Blokker.nl is dé webshop voor alles rondom koken en bakken. Bij ons vind je altijd wat je nodig hebt om de lekkerste maaltijden op tafel te zetten! Bij Blokker profiteer je van gratis verzending bij een bestelling vanaf €40,-. Veilig betalen doe je bij Blokker met de bekende betaalmogelijkheden. Heb je vragen over de service van Blokker? Neem dan een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina. Een kookplaat kopen, doe je op Blokker.nl!