Ventilators voor verkoeling

Tijdens de zomermaanden kan het voorkomen dat het erg warm wordt in huis. Zeker ‘s avonds kan dit voor problemen zorgen. Het kan dan zelfs zo warm in huis worden dat slapen minder makkelijk gaat. Een briesje zou dan een goede oplossing zijn, maar helaas is deze er niet altijd. Om deze reden is een ventilator een goede optie. Een ventilator zorgt ervoor dat er lucht langs je lichaam kan stromen. Dit zorgt ervoor dat je lichaam sneller het zweet verdampt en zo krijg je het koeler. Bij Blokker vind je ventilators van merken zoals Tristar, Princess en Bestron.

Torenventilator of een staande ventilator?

Naast tafelventilators zijn er toren- en staande ventilators in het assortiment van Blokker. Een torenventilator heeft een langwerpige vorm. In de toren zitten een aantal propellers onder elkaar. Deze zorgen ervoor dat de kamer snel kan afkoelen. Een staande ventilator bestaat uit een statief met erboven de propeller. De propeller draait naar verschillende hoeken. Dit zorgt ervoor dat de hele ruimte verkoeling krijgt. De staande ventilator heeft vaak een meer vintage uitstraling. Het kan, naast dat het verkoeling biedt, ook een leuke accessoires zijn voor in de kamer!

Ventilator kopen bij Blokker

Wil je de verkoeling in huis brengen? Bij Blokker vind je ventilators in alle soorten en maten. Heb je een kleine ruimte, dan is een tafelventilator een goed optie. Deze plaats je gewoon op tafel en neemt weinig ruimte in beslag. Heb je vooral ‘s nachts last van de hitte, dan is een torenventilator een goede optie. Deze maakt weinig geluid, waardoor je ongestoord in de verkoeling kunt gaan slapen.

Weet je al welke ventilator je in huis wilt halen? Bekijk dan ons assortiment in de webshop. Je kunt ook even langs gaan bij een van onze filialen.