Kurkentrekker kopen bij Blokker

Met een kurkentrekker haal je snel en gemakkelijk de kurk uit bijvoorbeeld een fles wijn. Het belangrijkste deel van de kurkentrekker is de spiraalvormige draad die met een scherpe punt de kurk in wordt gedraaid. Deze draad dient kaarsrecht te zijn, anders is de kans groot dat je de kurk kapot trekt. Er zijn verschillende kurkentrekkers op de markt, van eenvoudige exemplaren tot aan moderne varianten zoals bijvoorbeeld de elektrische kurkentrekker. Ben je geen sommelier die met gemak een kelnersmes hanteert om een fles te openen, dan biedt de kurkentrekker de ideale uitkomst!

Gewone kurkentrekker of elektrische kurkentrekker?

Bij Blokker vind je veel verschillende soorten kurkentrekkers. Zo hebben we in ons assortiment de klassieke houten kurkentrekker, de bekende hevelkurkentrekker, maar ook de moderne elektrische kurkentrekker. Ook vind je bij ons het bekende kelnersmes, waarmee je naast het openen van de kurk ook nog kunt snijden. Ga je voor gemak en wil je een elektrische kurkentrekker kopen? Bekijk dan eens het model van het merk Lacor en verwijder kurken moeiteloos met een druk op de knop! Liever niet elektronisch? Ga dan bijvoorbeeld voor de Blokker kurkentrekker met kelnersmes of de strak vormgegeven Brabantia kurkentrekker in matt steel.

Kurkentrekker bestellen

Bij Blokker vind je kurkentrekkers van veel bekende merken, maar ook van ons eigen vertrouwde huismerk. Kurkentrekkers bestel je snel en eenvoudig online. Geef in het menu aan de linkerkant jouw specifieke voorkeuren aan en kom zo snel uit bij jouw favoriet. Toch liever even een kijkje nemen in de winkel? Kom dan eens langs bij een Blokker filiaal bij jou in de buurt!