Cuisimax Elektrische Kurkentrekker Set - Draadloos - Luxe 5-in-1 Wijn Set - Wijnopener - Wijnstopper

4544835
44.95 39.95
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
De-Gadgetwinkel
4,4 Sterren
Cuisimax Elektrische Kurkentrekker Set - Draadloos - Luxe 5-in-1 Wijn Set - Wijnopener - Wijnstopper
44.95 39.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Wil jij indruk maken op je gasten tijdens een gezellig diner? Dan is deze Luxe 5-in-1 Wijn Set van Cuisimax echt iets voor jou! Met deze elektrische kurkentrekker maak je het openen van een fles wijn een fluitje van een cent. En dat is nog niet alles! De set bevat ook twee handige vacuümpompdoppen om je wijn langer vers te houden. Geniet van het gemak en de luxe van deze set en maak van elk moment een feestje!

Eenvoudige bediening

Je kunt een fles wijn in slechts 6 seconden openen door gewoon op de bedieningsknop te drukken, maakt je drinkervaring comfortabeler, eenvoudiger en comfortabeler. De elektrische kurkentrekker past op de meeste soorten flessen en kurken.

Elegant

De roestvrijstalen afdekking geeft de elektrische kurkentrekker een elegant en modern design. Het doorschijnende deel van de kurkentrekker maakt de zichtbaarheid van het mechanisme mogelijk en wordt tijdens het gebruik door een blauwe led verlicht.

USB-C oplaadbaar

Deze krachtige, oplaadbare elektrische wijnopener heeft geen batterijen nodig. Laad de kurkentrekker gemakkelijk op in de bijgeleverde houder dat tegelijkertijd ook dient als oplaadstation. Één volledige lading kan tot 50 flessen openen.

Ideale wijngeschenkset

De ideale wijnset voor elke wijn liefhebber. De set bevat 1x elektrische wijnopener, 1x foliesnijder, 1x wijnschenktuit, 2x wijnstop. De complete set voldoet aan alle behoeften voor het openen, uitgieten en conserveren van wijn. Een perfect cadeau voor elke wijnliefhebber, ook perfect voor feestjes, afspraken, verjaardagen en andere gelegenheden.

Productspecificaties

  • Merk: Cuisimax
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720828332771
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 18x5x5 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 600.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten