Keukenweegschalen (159)

Keukenweegschaal kopen bij Blokker

Het kan natuurlijk voorkomen dat de taart die je gebakken hebt er toch net anders uitziet en net even anders smaakt dan dat de bedoeling was. Dit kan komen doordat de ingrediënten niet de juiste hoeveelheden hadden. Voor het bakken van taarten, cakes en koekjes is het van belang om een keukenweegschaal te hebben. Deze recepten verwachten namelijk veel precisie op de hoeveelheid van de ingrediënten. Teveel meel, melk, water of boter kan er voor zorgen dat de taart er niet zo uit komt te zien zoals deze eruit zou moeten zien. Bij Blokker vind je keukenweegschalen die je zullen helpen met deze afmetingen. Zo komt je taart of cake er altijd goed uit te zien!

Digitale keukenweegschaal of analoge weegschaal

Bij Blokker vind je verschillende soorten keukenweegschalen. De digitale keukenweegschaal geeft het gewicht digitaal aan. Plaats de ingrediënten in het bakje en binnen enkele seconden is het gewicht af te lezen op het scherm. De digitale weegschaal is vaak erg compact en makkelijk op te bergen. Naast de digitale keukenweegschaal is er ook nog de analoge weegschaal. Bij deze weegschaal moet je zelf het gewicht aflezen. Plaats de ingrediënten in het bakje en de rode pijl geeft aan wat het gewicht is. De analoge weegschaal heeft vaak een retro uitstraling. Super leuk dus! Geef de analoge weegschaal dan ook een leuk plekje in de keuken.

Weegschaal voor in de keuken

De weegschaal voor in de keuken is een must tijdens het bakken. De taarten zullen er altijd goed uit komen te zien met de juiste afmetingen en zullen daarnaast ook heerlijk smaken. Bij Blokker vind je verschillende digitale, analoge en lepelweegschalen die je zullen helpen tijdens het bakken. In het assortiment zijn weegschalen te vinden van merken zoals Soehnle, Beuer, Typhoon en Tristar. Bekijk het assortiment online in de webshop. Wil je graag de weegschaal eerst even in het echt zien? Kom dan langs in één van onze winkels!