Reistassen (373)

De ideale reistas kopen bij Blokker

Een goede reistas is één van de belangrijkste dingen om aan te schaffen voor je op reis gaat. In de reistas neem je al je spullen mee die je nodig hebt op vakantie, zoals kleding, toiletspullen en medicijnen. Om te zorgen dat je al deze spullen goed en overzichtelijk inpakt, heeft Blokker een ruim assortiment reistassen. Onze reistassen zijn ideaal voor kamperen, backpacken, stedentrips en zakelijke reizen. De reistassen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, dus geschikt voor iedere reiziger. Zo wordt inpakken voor vakantie een fluitje van een cent!

Backpacks, travelbags, weekendtassen & meer

Voor de backpackers, die een langere reis willen maken, hebben wij een ruim assortiment aan backpacks. Deze tassen zijn groot genoeg om al jouw benodigde spullen makkelijk mee te kunnen nemen. Als backpacker ben je vaak op doorreis, het is daarom essentieel dat je backpack niet te zwaar is. De backpacks verkrijgbaar bij Blokker zijn de lichtste in zijn soort. Hierdoor weet je zeker dat je nauwelijks extra gewicht zult ondervinden vanuit je backpack. Heb je binnenkort een meerdaags festival op de planning? Kies dan voor de travelbag. Deze tassen zijn ruim genoeg om al jouw feestoutfits en andere kampeerspullen in mee te nemen. Met de travelbags verkrijgbaar in de webshop van Blokker ben je zeker festival ready! Naast backpacks en travelbags vind je ook nog weekendtassen in ons assortiment. Deze tassen zijn uitermate geschikt wanneer je een citytrip gaat maken!

Reistas op wielen

Krijg je ook altijd een lamme arm van het gesjouw van jouw reistas? Kies dan voor een reistas op wielen! Deze tassen zijn erg gemakkelijk te vervoeren en zorgen ervoor dat je reis naar bestemming een stuk comfortabeler wordt. De reistassen bij Blokker zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, geschikt voor iedere reis en vakantie. Er is dus altijd wel een reistas die past bij jouw wensen. Daarnaast heeft Blokker de beste merken geselecteerd, waaronder Enrico Benetti, Nomad en Abbey. Ben je benieuwd welke reistas op jouw volgende reis meegaat? Bekijk dan de collectie reistassen in de webshop van Blokker en bestel deze gelijk online!