Games

Weinig is zo ontspannend als in je vrije tijd lekker gamen. Ben je op zoek naar de leukste PS4 games of PC games? Dan zit je bij Blokker altijd goed. Voor bekende gaming consoles zoals de Nintendo DS en Playstation 4 hebben we de nieuwste games. Van actie spelletjes, schiet spelletjes tot echte girls games kopen. Bij Blokker koop je gemakkelijk de nieuwste The Elder Scrolls, Gran Turismo 6 en Mario Party games! Maar ook FIFA 19, Call of Duty (COD) en Red Dead Redemption. En bij een bestelling vanaf €40,- krijg je van ons altijd een gratis verzending.

Games voor iedere spelcomputer

Met de Atari 2600 werd in 1977 het startsein gegeven voor een verandering in spelletjes spelen. Game consoles zorgden ervoor dat je vrije tijd heel anders werd ingedeeld, namelijk met het spelen van de nieuwste epic games. Na de Atari 2600 kwamen andere bedrijven snel op de markt met de game consoles Nintendo 64, PlayStation 1 en The Sega Return. Games kopen? Bij Blokker kun je terecht voor leuke games voor de volgende spelcomputers:

Wat voor soort games zijn er?

Er zijn heel veel verschillende soorten games. We zeggen dan ook altijd dat gamen voor iedereen is. Lekker ontspannen na school, studie of werk een uurtje gamen zorgt ervoor dat je alle stress van de dag achter je laat. Gamen is dan ook voor jong en oud! Zoek en vind het spel dat jou die ontspanning geeft. Zo zijn er makkelijke games, zoals kaart spellen, die iedereen op zijn computer heeft staan. Maar wil je het interessanter maken? Kies dan voor een spel waarbij je rond kunt racen, zoals bijvoorbeeld bij Grand Theft Auto (GTA V). Natuurlijk kun je bij ons ook dit spelletje als Xbox 360 game en PS4 game kopen!

Helemaal fan van Star Wars? Kies dan voor een Star Wars game met prachtige visuals. Je zult zien dat je zoveel mogelijk achter je spelcomputer wilt zitten om deze game te spelen. De beste games zijn games die je fascineren en laten ontspannen. Voor de een zijn dit voetbal spelletjes of sport spelletjes. Voor de ander zijn dit vecht spelletjes. Ga de strijd aan met je tegenstander, and may the best man win!

Service van Blokker

Games kopen? Van PS4 games tot Xbox One games, games koop je bij Blokker! Voor nieuwe spellen en de beste games kun je altijd bij ons terecht. Bij een bestelling vanaf €40,- krijg je van ons een gratis verzending. Voordat je het weet bevind je je in een wereld vol quests of probeer je jezelf vrij te spelen uit een gevecht! We vullen ons assortiment constant aan met de beste schiet spelletjes, vecht spelletjes, sport spelletjes en meer. Veilig betalen doe je bij ons met iDeal, creditcard en AfterPay. Wil je meer weten over onze spellen of heb je vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag bij al je vragen en opmerkingen.

Naast onze Nintendo DS spellen verkopen we ook gaming headsets, met microfoon. Hierdoor speel je gemakkelijk een spel waarbij je in teamverband strijd voor de overwinning! Bekijk ook onze folder voor de leukste acties.