Celly - USB-Kabel Type-C, 1 meter, Rood - Siliconen - Celly Feeling

3469586
18.09
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
Celly - USB-Kabel Type-C, 1 meter, Rood - Siliconen - Celly Feeling
18.09
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

USB-Kabel Type-C, 1 meter, Rood - Siliconen - Celly | Feeling

Je kunt jouw telefoon natuurlijk opladen met een saaie, zwakke kabel, maar je kunt ook voor een betere kwaliteit gaan. Deze rode USB-kabel Type-C uit de Feeling serie van Celly heeft een soft-touch afwerking, waardoor deze zacht aanvoelt en comfortabel in de hand ligt. De kabel is daarnaast extra stevig, waardoor deze veel weerstand kan bieden tegen knopen of verstrikking. Je hoeft dus niet bang te zijn om de kabel kapot te trekken als je jouw telefoon te hard uit de plug trekt, omdat je snel iemand een appje wilt sturen! De kabel gebruiken in combinatie met een powerbank? Deze kabel is door de lengte van 1 meter gemakkelijk mee te nemen en lang genoeg om de powerbank in jouw zak te houden, terwijl je de smartphone in de hand houdt! De kabel heeft een output van 3A, waardoor deze sneller oplaadt dan de standaard kabels. Toch liever een andere kleur? De kabel is ook verkrijgbaar in de kleuren: zwart, blauw en roze.

Pluspunten:

  • Soft-touch
  • In diverse kleuren verkrijgbaar
  • Gemakkelijk mee te nemen

Minpunt:

  • Alleen geschikt voor toepassingen met Type-C

Veel beslissingen in het leven worden op gevoel gemaakt. Het is een moment waar je op jouw gedachten vertrouwd en zeker bent van de juiste keuze. De artikelen uit de Feeling serie van Celly kunnen zich met dit idee identificeren, omdat zij het perfecte gevoel overdragen en uitvoeren in jouw dagelijkse bezigheden. Of het nu kabels of smartphonehoesjes zijn, met een heerlijke soft touch liggen de artikelen zacht in de hand, zijn sterk van materialen en zien er ook nog eens hip uit. Met een aanschaf uit de Feeling serie, hou jij altijd een goed gevoel over. Het is tenslotte de Feeling die het doet!

Wat je ook nodig hebt voor jouw smartphone, tablet of action cam, je vindt het bij Celly! Of het nu thuis, op het werk, op reis of tijdens het sporten is, bij iedere gelegenheid is dit fantastische merk jouw nieuwe vriend op het gebied van elektronische gadgets of accessoires. Het Italiaanse merk Celly beschikt over een ruim assortiment aan artikelen om mee op te laden, muziek te luisteren, jouw telefoon te beschermen of gewoon als must-have. Door innovatie, strak design en de mogelijkheden tot uitbreiding van artikelen is Celly een naam welke zich met trots gevestigd heeft in de wereld van de moderne technologie.

Productspecificaties

  • Merk: Celly
  • EAN: 8021735745631
  • Kleur: Rood
  • Materiaal: Siliconen
  • Afmeting (cm): 100x1x1 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten