Clayre & Eef Katoenen Dubbele ovenhandschoen blauw - M x P52BL

4601890
17.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Benza
3,9 Sterren
Clayre & Eef Katoenen Dubbele ovenhandschoen blauw - M x P52BL
17.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Clayre & Eef Katoenen Dubbele ovenhandschoen in het blauw is een must-have accessoire voor elke keukenliefhebber. Deze ovenhandschoen is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol.

Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze ovenhandschoen optimale bescherming tegen hitte en vuur. Het dubbele design zorgt voor extra veiligheid en zorgt ervoor dat je je handen gemakkelijk kunt bewegen tijdens het koken.

Met zijn mooie blauwe kleur voegt deze ovenhandschoen ook nog eens een vleugje kleur toe aan je keuken. Of je nu een moderne of landelijke keuken hebt, deze ovenhandschoen past perfect bij elke interieurstijl.

De Clayre & Eef Katoenen Dubbele ovenhandschoen is niet alleen geschikt om hete potten en pannen uit de oven te halen, maar ook voor het vastpakken van warme bakvormen en grillroosters. Met zijn lange lengte beschermt hij je handen en onderarmen tegen brandwonden.

Deze ovenhandschoen is niet alleen praktisch, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Je kunt hem gewoon in de wasmachine wassen en hij blijft er als nieuw uitzien.

Dus als je op zoek bent naar een ovenhandschoen die zowel functioneel als stijlvol is, dan is de Clayre & Eef Katoenen Dubbele ovenhandschoen in het blauw de perfecte keuze voor jou.

Productspecificaties

  • Merk: Clayre & Eef
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8717459358089
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Katoen
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 200.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten