Cleanforce Elektrische Schoonmaakborstel met Steel en 6 Opzetstukken - Vloerreiniger - Poetsmachine - Schrobmachine

4474197
79.95 64.95
Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
De-Gadgetwinkel
4,4 Sterren
Cleanforce Elektrische Schoonmaakborstel met Steel en 6 Opzetstukken - Vloerreiniger - Poetsmachine - Schrobmachine
79.95 64.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ben je het zat om je huis met de hand schoon te maken? Dan is de Cleanforce Elektrische Schoonmaakborstel de perfecte oplossing voor jou! Met de 6 verschillende borstelkoppen en 2 schoonmaakstanden voorziet deze schrobber in alle schoonmaakbehoeften. Met het draagbaar en compact ontwerp is hij gemakkelijk te gebruiken en op te bergen. Kortom de ideale helper bij het schoonmaken in huis!

Efficient en moeiteloos schoonmaken

Onze elektrische centrifuge schrobzuigmachine is ontworpen voor het schoonmaken van je huis. De snoerloze elektrische schrobzuigmachine verwijdert gemakkelijk hardnekkige vlekken en verkort de schoonmaaktijd van 1 uur naar slechts 15 minuten. Bespaar tijd en moeite en zeg vaarwel tegen zwaar handwerk. Het wordt aanbevolen om een reinigingsmiddel te gebruiken samen met de elektrische schrobber voor betere schoonmaakresultaten.

6-in-1 schoonmaakborstel

Onze elektrische schoonmaakborstel wordt geleverd met 6 borstelkoppen. Kies de borstelkop die past bij jouw schoonmaaktaak! Gebruik de puntige borstel voor tegelvoegen, randen en hoeken rond je bad of douche; de grote platte borstel voor badkamervloeren; de kleine platte borstel voor gootstenen, wastafels en kranen; het schuursponsje voor het fornuis en de sponsborstel voor ramen.

IPX8 Waterdicht & Draadloos

De Cleanforce schoonmaakborstel is IPX8 waterdicht, waardoor hij lange tijd in het water kan werken zonder schade op te lopen, hierdoor is het perfect voor het reinigen van je bad, douche en badkamertegels. Het snoerloze ontwerp zorgt ervoor dat de snoer het reinigen van moeilijk bereikbare plekken niet belemmert. Onze elektrische schrobber voor de badkamer is uitgerust met een USB-C oplaadpoort en kan 90-120 minuten ononderbroken werken op een enkele lading, perfect voor dagelijks schoonmaken.

Met verlengbare steel

De elektrische schrobmachine maakt het schoonmaken een fluitje van een cent met zijn verstelbare en afneembare 4-delige handgreep (23 tot 121 cm). Geen last meer van je rug en knieën! Dankzij de stabiele handgreep kun je moeilijk bereikbare plekken zoals badkamermuren moeiteloos schoonmaken zonder te bukken of te knielen. De krachtige schoonmaakborstel kan tot 20 kg dragen en gaat onder druk zonder onderbreking door hardnekkige vlekken heen. Zeg hallo tegen sprankelend schone oppervlakken en vaarwel tegen schoonmaak ellende!

Productspecificaties

  • Merk: Cleanforce
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720828332658
  • Inhoud waterreservoir (liter): 0
  • Kleur: Wit
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 970.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten