COOK-IT Heetwaterdispenser - 2.5L - 200ML/300ML/Constinuestand

4482904
64.95
Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Media-Evolution
4,5 Sterren
COOK-IT Heetwaterdispenser - 2.5L - 200ML/300ML/Constinuestand
64.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

COOK-IT Heetwaterdispenser 2.5L

Ben je het zat om te wachten tot het water eindelijk kookt? Maak kennis met de COOK-IT Heetwaterdispenser 2.5L, dé oplossing voor al je warme drankbehoeften. Met een capaciteit van 2.5L en 3 volumefuncties, geniet je binnen 5 seconden van heet water. Zo heb je met één druk op de knop je favoriete drankje klaar. Bovendien is deze waterkoker multifunctioneel, veilig in gebruik en makkelijk schoon te maken. Zeg maar gedag tegen wachten en hallo tegen gemak!

Voordelen

  • Met de 2.5L capaciteit van de COOK-IT Heetwaterdispenser heb jij altijd genoeg heet water bij de hand!
  • In slechts 5 seconden zet deze instant waterkoker heet water voor je klaar. Wachten is verleden tijd.
  • Met de 3 handige volumefuncties kun je de gewenste hoeveelheid heet water kiezen: 200ML, 300ML of een continue stroom heet water.
  • Deze instant waterkoker van COOK-IT is niet alleen snel, maar ook multifunctioneel. Maak eenvoudig verschillende dranken als thee, koffie of soep met heet water of gebruik heet water tijdens het koken.
  • Met een capaciteit van 2.5L kun je tot wel 12 kopjes heet water zetten. Nooit meer tekort, altijd genoeg voor iedereen.
  • Deze heetwaterdispenser heeft een temperatuur van maar liefst 100 graden Celsius. Jouw drankjes worden perfect warm!
  • Geen zorgen over veiligheid met de ingebouwde droogkookbeveiliging en oververhittingsbeveiliging.
  • Geen verbrandde vingers meer dankzij de Cool-Touch behuizing van deze waterkoker. De buitenkant van de heetwaterdispenser blijft altijd lekker koel.
  • Houd altijd het waterniveau in de gaten met de handige indicator in de watertank. Zo weet je altijd wanneer je de tank aan moet vullen.

Snelle en gemakkelijke bediening

De COOK-IT Heetwaterdispenser is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar snelle en gemakkelijk bedienbare instant waterkoker. Met slechts één druk op de knop kun je binnen 5 seconden genieten van heet water. Geen gedoe meer met waterkokers die opwarmtijd nodig hebben, gewoon direct heet water!

Multifunctioneel gebruik

Met de COOK-IT Heetwaterdispenser kun je niet alleen heet water zetten voor je kopje thee, maar je kunt hem natuurlijk ook voor andere gebruiken. Of je nu zin hebt in een kopje koffie, warme chocolademelk of soep, met deze dispenser heb je altijd heet water bij de hand. Zo heb je ook altijd heet water voor tijdens het koken bij de hand.

Grote capaciteit en veilig in gebruik

Met een capaciteit van 2.5L kun je tot wel 12 kopjes heet water zetten. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid. Dankzij de droogkookbeveiliging, oververhittingsbeveiliging en de Cool-Touch technologie, kan je zonder zorgen genieten van gekookt water. Daarnaast kun je gemakkelijk het waterniveau in de watertank aflezen. Zo weet je precies wanneer de watertank opnieuw aangevuld moet worden.

Afneembare lekbak en Verstelbare kopjeshouder

De instant waterkoker is voorzien van een afneembar lekbak. Hierdoor is deze makkelijk schoon te maken en super hygiënisch in gebruik. Tevens is de kopjeshouder verstelbaar in hoogte. Hierdoor plaats je gemakkelijk verschillende maten kopjes onder de heetwaterdispenser.

Productspecificaties

  • Merk: Media Evolution
  • EAN: 8720589768468
  • Inhoud in liters: 2.5
  • Vermogen (Watt): 2600.0
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten