Cuisimax Peper en Zoutmolen set met opbergrekje - Gehard glas - Pepermolen/Zoutmolen - Zout en peper set - Kruidenmolen

4474201
27.95 23.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
De-Gadgetwinkel
4,4 Sterren
Cuisimax Peper en Zoutmolen set met opbergrekje - Gehard glas - Pepermolen/Zoutmolen - Zout en peper set - Kruidenmolen
27.95 23.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Op zoek naar een stijlvolle en duurzame peper- en zoutmolen set? Deze luxe set van Cuisimax laat je genieten van een diner in stijl. Dit stelletje heeft een natuurlijke matte finish en is gemaakt van kwalitatief roestvrijstaal. Het gebruik van deze zout- en pepermolen helpen je om net dat vleugje extra te geven aan je heerlijke gerechten.

Peper en Zoutmolenset

De Cuisimax Peper- en zoutmolens zijn gemakkelijk vast te pakken en gemaakt van de hoogste kwaliteit niet-corrosieve, geborsteld roestvrij staal. Deze zoutmolen en pepermolen set is een moderne, stijlvolle en gebruiksvriendelijke aanvulling op jouw keuken. Perfect voor een gastronomische maaltijd of diner.

Simpel instelbare maalgraad

Onze peper- en zoutmolens hebben een grotere zware keramische maalmechanisme. Draai simpelweg aan de knop aan de bovenkant van de peper- en zoutset om de gewenste grofheid van zout, peper of andere specerijen in te stellen.

Makkelijk bij te vullen

De Cuisimax zout- en pepermolens zijn 19 cm hoog en elk zout- en peperstrooier kan tot 180 ml zout, peper of een andere kruiden naar wens bevatten. Schroef de molen gewoon uit het flesje om bij te vullen. Draai moeiteloos met uw hand om verse ingrediënten te malen!

Roestvrijstalen ontwerp

De goed afgesloten roestvrijstalen deksel houdt jouw Himalaya zeezout, peperkorrelmix & andere specerijen extra lang vers en lang houdbaar door vocht buiten te houden. De zout- en pepermolens hebben het maalmechanisme aan de bovenkant van het potje, zodat zout en peper alleen op uw eten terechtkomen en niet overal op uw tafel of aanrecht.

Inclusief Opbergrekje

Elke meesterkok weet dat je een standaard nodig hebt voor je kruiden. Onze zout- en peperset bevat een roestvrijstalen opbergrek om jouw keuken schoon en professioneel te houden.

Specificaties

  • Merk: Cuisimax
  • EAN: 8720828332139
  • Inhoud in liters: 0.18
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Transparant
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 24x10x8 (LxBxH)
  • Werkt op batterijen: Nee

Beoordelingen

Gesponsorde producten