Cuisimax Professionele Vleesschaar met beschermhoes - Voor kip, vlees, vis & bot - Links/Rechtshandig - Keukenschaar

4414902
29.95 23.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
De-Gadgetwinkel
4,4 Sterren
Cuisimax Professionele Vleesschaar met beschermhoes - Voor kip, vlees, vis & bot - Links/Rechtshandig - Keukenschaar
29.95 23.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ben jij opzoek naar een schaar die voldoet aan al je eisen voor tijdens het koken? Dan is de Cuisimax Vleesschaar de perfecte oplossing! Met de Vleesschaar knip je gemakkelijk en snel vlees, bot, groenten, kruiden, fruit, pizza en nog veel meer! De professionele keukenschaar is ook te gebruiken als notenkraker of flessenopener. Deze schaar is zo sterk dat jij zelf weinig inspanning hoeft te leveren.

Verbeterd model

De nieuwe verbeterde vlees- en keukenschaar zal de beste keukenschaar zijn die je ooit hebt gebruikt. De Cuisimax vleesschaar lost alle tekortkomingen van andere scharen op, de voedselschaar kan gemakkelijk niet alleen harde botten knippen, maar ook vlees, zachte voorwerpen zoals kippenhuid of groenten. Super scherp roestvrijstalen blad, en snijdt letterlijk alles.

Hoogwaardig materiaal

De vleesschaar is gemaakt van hoge kwaliteits metaal dat veilig en roestvrij is. De keukenschaar is zeer sterk en scherp, met uitstekende corrosieweerstand en hoge slijtageweerstand. De vleesschaar is zeer gemakkelijk schoon te maken, gewoon afspoelen met water. U kunt zelfs de noot losschroeven en de bladen scheiden voor het schoonmaken wanneer u moet. Gelieve te wassen, het water af te vegen en droog te houden na elk gebruik.

Met veiligheidssluiting

De veiligheidssluiting van de vleesschaar stelt u in staat om met één hand te werken. Het sluiten van de vleesschaar is handig om het veilig op te kunnen bergen.

Breed toepasbaar

De Cuisimax multifunctionele keukenschaar werkt goed voor lichte en zwaardere klusjes. De schaar is ideaal voor het knippen van kip, het schrapen van schubben, het knippen van krab- of kreeft klauwen, het openmaken van zeevruchten, groenten snijden, gesneden kruiden, kraakbeen en nog veel meer. Kortom de beste assistent in uw keuken.

Inclusief bruine beschermhoes

De Cuisimax Vleesschaar komt inclusief een bruine beschermhoes, handig om de vleesschaar in sluitstand op te bergen. De beschermhoes beschikt ook over een ophangstuk, dit om aan een riem of tafel te bevestigen.

Specificaties

  • Merk: Cuisimax
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720828332368
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 25 (L)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 300.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten