DDPai Z50 1CH 4K Wifi dashcam

3912199
139.00
Je kunt 27 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 27 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DDPai Z50 1CH 4K Wifi dashcam
139.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De beeldkwaliteit op deze DDPai Z50 1CH Dual 4K Wifi is zeer goed door het gebruik van de hoogwaardige Sony IMX415 8.0MP beeldsensor. De resolutie kan op verschillende resoluties worden ingesteld, waaronder Ultra 4K (3840p x 2160p) @ 25fps of op QuadHD (2880p×1620p)@ 30fps. Ook bij donkere omstandigheden presteert de beeldsensor bovengemiddeld goed. Foto's maakt de camera in 1600p.

DDPai Wifi

Deze DDPai Z50 1CH 4K Wifi dashcam is uitgerust met Wifi en kan daarom met de DDPai app worden gebruikt. De gebruiksvriendelijke app is handig te bedienen en kan worden gebruikt om live of opgeslagen beelden te bekijken en om instellingen te wijzigen. Ook eventuele firmware updates kunnen handig via de App worden uitgevoerd.

Automatische Time Lapse parking mode

DDPai Z50 1CH 4K Wifi dashcam heeft een handige automatische parkeerstand waarmee de auto kan worden beveiligd wanneer deze geparkeerd staat. De parkeerstand wordt automatisch geactiveerd wanneer gedurende 15 minuten geen beweging wordt waargenomen. De parkeerstand werkt met Time Lapse, dit betekent dat elke seconde een foto wordt gemaakt die later als versnelde video kunnen worden afgespeeld. Het voordeel van een parkeerstand met Time Lapse is dat de opnames veel minder data en stroom verbruiken dan normale opnames. Bovendien worden personen en kentekens alsnog herkenbaar in beeld gebracht.

Een andere handige functie van de parkeerstand bij deze DDPai Z50 is de voice alert die je waarschuwt wanneer tijdens het parkeren een aanrijding heeft plaatsgevonden.

Let op: De (automatische) parkeerstand werkt alleen in combinatie met de optionele DDPai USB-C Continue voeding (zie accessoires) om de dashcam te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact.

Super capacitor batterij

DDPai Z50 1CH 4K Wifi dashcam is uitgerust met een super capacitor batterij. Deze batterij zorgt ervoor dat de camera zich na het wegvallen van de stroom op de juiste manier kan afsluiten. Super capacitor batterijen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in dashcams omdat ze duurzamer zijn dan reguliere Polymeer Li-ion batterijen en bovendien beter bestand zijn tegen hoge en lage temperaturen.

WDR

De DDPai Z50 1CH 4K Wifi dashcam is uitgerust met WDR (Wide Dynamic Range) om de beeldkwaliteit te verbeteren. Vooral in omstandigheden bij erg veel of erg weinig licht zorgt WDR ervoor dat de beeldkwaliteit toch goed is. 

De laatste firmware voor DDPai is hier te downloaden.

Productspecificaties

  • Merk: DDPai
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: DDpai Z50, Houder met sticker, Dual USB Sigarettenvoeding, USB kabel (5m), Kabeltrimmer, Statische stickers, Extra 3M sticker, Handleiding (Engels)
  • EAN: 6934915203475
  • Type extern geheugenslot: Micro SD
  • Kleur: Zwart
  • Wifi: Ja
  • Energiebron: Accu/Batterij

Beoordelingen

Gesponsorde producten