Digitale Kindercamera met 32GB Geheugenkaart - Selfie Camera - Foto & Videofunctie - Kinderfototoestel - Speelgoedcamera

4474207
49.95 39.95
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
De-Gadgetwinkel
4,4 Sterren
Digitale Kindercamera met 32GB Geheugenkaart - Selfie Camera - Foto & Videofunctie - Kinderfototoestel - Speelgoedcamera
49.95 39.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ben je op zoek naar een digitale kindercamera, zodat je kind vreugdevolle en onvergetelijke momenten kan vastleggen? De Gadgetplace kindercamera komt inclusief een 32GB geheugenkaart en is speciaal ontworpen met een voor- en achtercamera, waardoor het de mogelijkheid biedt om normale foto's en selfies te maken. Ideaal dus voor jouw zoon of dochter! Door middel van vrolijke stickers en filters kan je kind alle foto’s naar eigen wens bewerken. Met de meegeleverde koord kan jouw kind de kindercamera altijd veilig meenemen!

Het beste cadeau voor kinderen!

Deze digitale camera voor kinderen is extreem schattig, klein en licht van gewicht, perfect formaat voor kleine handjes. Gemakkelijk te dragen en te bedienen. Het is een geweldig cadeau voor zowel je kinderen als hun vrienden met Kerstmis, verjaardag of een ander moment, het helpt hen een creatieve en unieke kijk op het leven te ontdekken. Opmerking: het camerascherm is bedekt met beschermende film. Verwijder de schermbeschermer af voordat u deze gebruikt.

20 Mega pixel & 1080p video

De Gadgetplace digitale camera voor kinderen heeft dubbele camera's (voor-/achterlens 20MP), 1080P-video-opname en 2,0-inch HD IPS-scherm, uitgerust met autofocus en 4x digitale zoom.

Multifunctionele digitale kindercamera

De grappige hoofdsticker, filters en speciale effecten geven kinderen meer keuze, zodat ze kunnen kiezen wat ze leuk vinden om te fotograferen. Dit is de eerste stap voor kinderen om te zien of ze talent voor fotografie hebben/ontwikkelen.

Inclusief Monster beschermcase

Gemaakt van hoogwaardige siliconen, de schokbestendige hoes biedt effectieve anti-val, het maakt de speelgoedcamera veiliger. Er zit ook een afneembaar koord bij de camera, waarmee kinderen de schattige camera om hun nek kunnen dragen om de camera te redden van bijna vallen of verliezen, zodat uw kinderen kunnen genieten van het maken van foto's op een comfortabele manier.

USB oplaadbare kindercamera

Ingebouwde 3,7 V oplaadbare lithiumbatterij, goed voor 1,5-2 uur ononderbroken fototijd; Met een SD-kaartsleuf is de maximale ondersteuningscapaciteit 128GB GB. Wanneer kinderen een kindercamera nemen, kunt u genieten van het plezier van het maken van foto's, gemakkelijk te gebruiken voor kinderen.

Belangrijke tip: Bij kinderen onder de 6 jaar moet het onder toezicht van volwassenen gebruikt worden.

Specificaties

  • Merk: Gadgetplace
  • Adviesleeftijd: vanaf 6 jaar
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • Verpakkingsinhoud: 1x Kindercamera, 1x 32GB Mini SD kaart, 1x SD kaartlezer, 1x Keycord, 1x Oplaadkabel, 1x Handleiding
  • EAN: 8720256611899
  • Videofunctie: Ja
  • Aantal megapixels: 20
  • Muziek functionaliteit: Ja
  • Speelgoedthema: Fantasy
  • Kleur: Blauw
  • Afmeting (cm): 12x5x7 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 300.0
  • Werkt op batterijen: Ja
  • Met voor geïnstalleerde spelletjes: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten