Doro PE-100 Senioren DECT telefoon - Zwart

2070895
57.86
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Art-en-Craft
4 Sterren
Doro PE-100 Senioren DECT telefoon - Zwart
57.86
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Bent u op zoek naar een overzichtelijke DECT telefoon voor senioren die ook gemakkelijk in gebruik is? Dan is de Doro PE-100 Senioren DECT telefoon - Zwart een geschikte optie voor uw situatie.


Grote toetsen
De Doro PE-100 senioren DECT telefoon is voorzien van extra grote cijfertoetsen op het toestel. Deze toetsen zijn niet alleen groot van formaat, maar ook voorzien van een extra grote opdruk. De opdruk van de cijfertoetsen is wit van kleur. Het contrast tussen de witte cijfers en de zwarte toetsen maakt deze zeer duidelijk zichtbaar. Hierdoor kunnen ook mensen wiens zicht minder is de telefoon ook gebruiken.


Gemakkelijk in gebruik
De Doro PE-100 senioren DECT telefoon is een zeer gebruiksvriendelijke vaste telefoon voor senioren. Een goed voorbeeld van de gebruiksvriendelijkheid van de Doro PE-100 senioren DECT telefoon is dat deze voorzien is van een extra groot en helder beeldscherm.
Het menu van de Doro PE-100 senioren DECT telefoon is verder ook extra overzichtelijk gemaakt. De tekst op het scherm tijdens het navigeren door het menu is net als de cijfers op het scherm goed leesbaar.
Tot slot is het scherm van de Doro PE-100 senioren DECT telefoon verlicht. Wanneer u het toestel gebruikt zal het scherm in het oranje oplichten. Dit maakt het scherm makkelijker afleesbaar en maakt de cijfers op het scherm nog beter zichtbaar.

Productspecificaties van de Doro PE-100 senioren DECT telefoon:

Bereik binnen: 50 meter Bereik buiten: 300 meter Geschikt voor gehoorapparaat: Ja Telefoonboek geheugen: 20 contacten Deelbaar telefoonboek: Ja Nummerherkenning: Ja Automatische nummerherhaling: Ja Geheugen laatst gebeld: Tot 5 nummers Verlicht scherm: Ja Type batterij: AAA Batterij capaciteit Tooltip: 250 mAh Stand-by tijd: 100 uur Gesprekstijd: 10 uur Kleur: Zwart Artikelnummer: 8080031 EAN: 7322460055400

Bestel de Doro PE-100 senioren DECT telefoon gemakkelijk en snel.

Specificaties

  • Merk: Doro
  • EAN: 7322460055400

Reviews

Gesponsorde producten