Douchestang Uitschuifbaar Zwart 66 cm tot 99 cm

4214815
22.50
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,7 Sterren
Douchestang Uitschuifbaar Zwart 66 cm tot 99 cm
22.50
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ben je op zoek naar een douchestang die je makkelijk en snel kunt monteren zonder te boren? Dan is deze verstelbare douchestang echt iets voor jou! Deze handige douchestang is uitschuifbaar en past in elk kozijn zonder dat je hoeft te meten. Zo creëer je binnen een handomdraai jouw eigen douche- of badruimte, zonder enige moeite!

De Douchestang heeft een stoere zwarte kleur en heeft een verstelbaar formaat van 66 cm tot en met 99 cm. Hierdoor is deze douchestang universeel en past hij in vrijwel elke douche of badkamer. Dankzij het uitschuifsysteem met veer is de douchestang gemakkelijk te verstellen en blijft hij stevig op zijn plaats.

Een groot voordeel van de Douchestang is dat deze eenvoudig te monteren is, zonder dat je hoeft te boren of te schroeven. Het uitschuifsysteem met veer zorgt ervoor dat de douchestang stevig tegen de wand gedrukt wordt. Hierdoor is het ophangen van je douchegordijn of het creëren van een douche- of badruimte in een handomdraai gedaan. Daarnaast is de douchestang voorzien van antislip doppen die zorgen voor een stevige bevestiging.

De Douchestang is multifunctioneel inzetbaar. Zo kun je deze douchestang ook gebruiken als gordijnrail. Door het verstelbare formaat van de douchestang is deze geschikt voor vrijwel alle maten gordijnen. Zo haal je dus niet alleen een handige douchestang, maar ook een praktische gordijnrail in huis.

De voordelen van de Douchestang op een rijtje:
- Uitschuifbaar formaat van 66 cm tot en met 99 cm
- Stoere zwarte kleur
- Eenvoudig te monteren zonder te boren of te schroeven
- Uitschuifsysteem met veer voor een stevige bevestiging
- Antislip doppen voor extra grip
- Geschikt voor vrijwel elke douche of badkamer
- Multifunctioneel inzetbaar als douchestang en gordijnrail

Kortom, de Douchestang is dé ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een handige, uitschuifbare en multifunctionele douchestang. Dankzij het eenvoudige montagesysteem zonder boren of schroeven heb je in een handomdraai een stevige bevestiging voor je douchegordijn of douche- en badruimte. Bovendien kun je de douchestang ook nog eens gebruiken als gordijnrail. Zo haal je met de Douchestang een praktisch en veelzijdig product in huis!

Specificaties:
- Kleur: Zwart
- Materiaal: RVS
- Gewicht: 300 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1 

 

Specificaties

  • Merk: Jeemsie
  • EAN: 8720929630110
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten