Droogrek Inklapbaar Wit 80 cm 4 meter Drooglengte

4324644
39.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,8 Sterren
Droogrek Inklapbaar Wit 80 cm 4 meter Drooglengte
39.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ben je op zoek naar een slimme en efficiënte oplossing om je wasgoed te drogen zonder ruimte te verspillen? Ons kwalitatieve inklapbare droogrek is dé must-have voor jouw huis. Met zijn moderne design en handige eigenschappen is dit droogrek de perfecte aanvulling op elke wasruimte.

Kwalitatief materiaal
Ons droogrek is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die duurzaamheid garanderen. Je kunt vertrouwen op de stevigheid en lange levensduur van dit rek, zelfs bij dagelijks gebruik.

Eenvoudig in gebruik
Dankzij het intuïtieve ontwerp is dit droogrek eenvoudig in gebruik voor iedereen in het gezin. Geen ingewikkelde instructies of montage vereist. Gewoon uitklappen, en je bent klaar om je was te laten drogen.

Inklapbaar, ruimtebesparend ontwerp
We begrijpen hoe belangrijk het is om ruimte te besparen, vooral in kleinere woningen. Ons inklapbare droogrek is ontworpen met jouw behoeften in gedachten. Wanneer niet in gebruik, klap je het gemakkelijk in en hang je het discreet aan de muur. Het neemt vrijwel geen ruimte in beslag, waardoor je meer ruimte overhoudt voor andere activiteiten.

Extra veel droogruimte
Ondanks zijn compacte formaat biedt ons droogrek verrassend veel droogruimte. De slim geplaatste stangen zorgen ervoor dat je meerdere kledingstukken, handdoeken en beddengoed tegelijkertijd kunt ophangen. Zeg vaarwel tegen overvolle stoelen en deuren vol hangend wasgoed!

Eenvoudige installatie
Maak je geen zorgen over ingewikkelde montage. Ons droogrek wordt geleverd met alle benodigde hardware en een duidelijke handleiding. Je kunt het rek snel en moeiteloos aan elke muur bevestigen. Binnen enkele minuten geniet je van de voordelen van een opgeruimde en georganiseerde wasruimte.

Mooi design
Functioneel hoeft niet saai te zijn. Ons droogrek combineert functionaliteit met een eigentijds ontwerp. Het strakke witte frame voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Zelfs wanneer het rek in gebruik is, draagt het bij aan de esthetiek van je interieur.

Of je nu in een gezinswoning, appartement of studentenkamer woont, ons inklapbare droogrek is de ideale oplossing om je was efficiënt en stijlvol te drogen. Profiteer van de voordelen van een kwaliteitsproduct dat gemak, ruimtebesparing en duurzaamheid combineert. Bestel vandaag nog en geniet van een opgeruimde en georganiseerde wasruimte!

Maximaliseer je droogruimte. Minimaliseer de rommel. Kies voor ons inklapbare droogrek in tijdloos wit.

Specificaties:
- Kleur: Wit
- Materiaal: RVS
- Afmetingen (lxbxh): 80 cm x 40 cm x 10 cm
- Gewicht: 1050 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1 

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964701448
  • Drooglengte (m): 1.0
  • Inklapbaar: Ja
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten