EA Sports UFC 5 + Pre-order Bonus - Xbox Series X

4359236
99.63
Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Cstore
3,1 Sterren
EA Sports UFC 5 + Pre-order Bonus - Xbox Series X
99.63
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 56.20
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

EA Sports UFC 5 + Pre-order Bonus kopen voor Xbox Series X!

Stap binnen in de wereld van EA SPORTS UFC 5 voor Xbox Series X, waar de grens tussen gaming en realiteit vervaagt.

Pre-order EA Sports UFC 5 en ontvang de volgende bonus:
- 2 alter ego's (Alexander Volkanovski, Valentina Schevchenko)
- 30th Anniversary bundel (4 vanity items)
- online carriere modus XP boost 5X
- Muhammad Ali

EA SPORTS UFC brengt de intensiteit en opwinding van mixed martial arts rechtstreeks naar je gamingconsole. Deze meeslepende vechtsportervaring tilt de adrenaline naar een hoger niveau terwijl je de kans krijgt om je favoriete vechters in de Octagon te sturen, spectaculaire gevechten aan te gaan en je weg te banen naar de top van de UFC-wereld. Bereid je voor op ongekende gevechtsrealisme en een avontuur dat je hart sneller doet kloppen terwijl je de uitdaging aangaat om een ware UFC-kampioen te worden.

Deze meeslepende vechtsportervaring tilt de adrenaline naar een hoger niveau terwijl je de kans krijgt om je favoriete vechters in de Octagon te sturen, spectaculaire gevechten aan te gaan en je weg te banen naar de top van de UFC-wereld. Bereid je voor op ongekende gevechtsrealisme en een avontuur dat je hart sneller doet kloppen terwijl je de uitdaging aangaat om een ware UFC-kampioen te worden.

Stap binnen in de wereld van EA SPORTS UFC 5, waar de grens tussen gaming en realiteit vervaagt. Dankzij de geavanceerde mogelijkheden van de Frostbite-engine worden je favoriete vechters nu weergegeven met een ongekende mate van realisme. Deze overtuigende details, gecombineerd met levensechte next-gen omgevingen, tillen hun optreden in de Octagon naar een niveau dat doet denken aan een Pay-Per-View-hoofdevenement.

Het revolutionaire Real Impact System brengt de intensiteit en strategie van echte gevechten tot leven, waarbij sneden en geïncasseerde aanvallen invloed hebben op mobiliteit, verdediging, uithoudingsvermogen en meer. Als je te veel schade oploopt, kan zelfs de ringarts besluiten het gevecht te stoppen. Voor de liefhebbers van grondgevechten zorgt Seamless Submissions voor een vloeiendere en realistischere worstelervaring dan ooit tevoren. En voor degenen die graag willen nagenieten van hun overwinning, bieden de nieuwe Cinematic K.O. Replays een glorieus moment van triomf.

Bovendien wordt UFC 5 maandelijks bijgewerkt met nieuwe Fight Week-content, functies en uitdagingen op basis van echte UFC-evenementen. En als klap op de vuurpijl biedt Alter Egos elke maand speelbare versies van je favoriete vechters. Kortom, haal de ultieme evolutie van vechtgames in huis met UFC 5.

Kenmerken:

- Het Real Impact System van UFC 5 legt de essentie van een MMA-gevecht vast: inzet, techniek, drama en pure realisme. Met next-gen grafische upgrades, geavanceerde verwondingssystemen en vloeiende gameplay-updates brengt het de Octagon-ervaring naar een nieuw niveau van authenticiteit.

- Authentieke Schade brengt verwondingen tot leven in UFC 5, met gedetailleerde weergave op basis van in-game acties. Met meer dan 64.000 mogelijke gezichtsverwondingen en directe invloed op je personage's prestaties.

- Controles en Artsen in UFC 5: Authentieke resultaten bij ernstige verwondingen. Scheidsrechters kunnen gevechten onderbreken voor medische beoordeling, wat tactische overlevingskansen biedt bij in-game verwondingen zoals een gebroken neus of gezwollen oog.

- Verbeterde Aanvals- en Reactie-animaties in UFC 5: Nieuwe animaties voor ground and pound-ellebogen, draaiende aanvallen en verschillende stoten, trappen, knieën en ellebogen bootsen de impact van treffers op indrukwekkende wijze na.

- Verbeterde Submissies in UFC 5: Snellere animaties, geen minigames. Beginners kunnen Grapple Assist gebruiken voor hulp, terwijl ervaren spelers diepgaandere mogelijkheden verkennen, wat zorgt voor een vloeiendere en authentiekere grondgevechtservaring.

Geschikt voor leeftijden vanaf 16 jaar.

Bekijk hier de trailer van EA Sports UFC 5!

Productspecificaties

  • Merk: Electronic Arts
  • Adviesleeftijd: vanaf 16 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Electronic Arts
  • EAN: 5030934125260
  • Genre games: Avontuur

Beoordelingen

Gesponsorde producten