Easy up 3x6m grijs luxe partytent opvouwbaar

2390097
287.00
Je kunt 57 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
AQ-Living
3,5 Sterren
Easy up 3x6m grijs luxe partytent opvouwbaar
287.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Specificaties
Details

 • Doorloophoogte partytent: 1,95m
 • Inclusief: dakzeil, zijwanden, frame, haringen en scheerlijnen
 • Kleur: grijs doek, zwart frame
 • Materiaal doeken: 700D oxford, dit doek is afgewerkt met een PVC coating en is waterdicht
 • Materiaal frame: metalen frame met buizen van 30mm. Deze kunnen door middel van een ‘kliksysteem’ vast gezet worden op gewenste hoogte.
 • Merk: Lizzely Garden & Living
Voor welke gelegenheden
 • Geschikt voor kortstondig en beschut gebruik.
 • Ideaal om te gebruiken voor een feestje, een race, een markt of bijvoorbeeld voor andere evenementen waarbij een tijdelijke overdekking benodigd is.
 • Voor gelegenheden met 18 tot 22 personen te gebruiken. 
 • Zeer geschikt voor gelegenheden waarbij de gehele tent afgesloten dient te worden.

Plus- en minpunten

 • Inclusief twee ramen welke zijn af te dekken door oprolbare luikjes!
 • Super snel uit te klappen en op te zetten
 • Extra verankering nodig door het lichte gewicht

Gebruikersmogelijkheden
Accessoires
Bij de Easy up worden scheerlijnen en haringen geleverd zodat de tent extra kan worden verankerd bij slechtere weersomstandigheden. Ook kun je bij ons additionele stormharingen en spanbanden aanschaffen voor het geval de tent bijvoorbeeld in hardere weersomstandigheden geplaatst dient te worden.

Gebruik
Deze Easy up kun je voor diverse doeleindes gebruiken. Deze partytent is ideaal voor een feestje in de tuin, als beschutting in de zomer of juist in de winter in combinatie met verwarming te gebruiken. Deze partytent kun je voor alle gelegenheden gebruiken, zowel particulier als zakelijk! De Easy up tent kan natuurlijk vaker dan één keer gebruikt worden. wij adviseren je enkel om deze tent niet langer dan één dag achtereen op te laten staan en deze goed te verankeren en te verzwaren. Deze Easy up is niet bestand tegen veel regen en harde wind. Zoek je een partytent die hier wel tegen kan? Kijk dan eens naar onze Easy up semi prof! Deze kan meerdere dagen achter elkaar staan!

Weerbestendigheid
Deze Easy up is waterdicht maar niet bestand tegen veel regen en harde wind. Deze tent is erg licht in gewicht waardoor deze niet onder elke weersomstandigheid in gebruik genomen kan worden.

Afmetingen
Afmeting partytent
Deze partytent heeft een lengte van 6,00m, een breedte van 3,00m en een hoogte van 3,00m.

Afmeting verpakking
Deze partytent wordt geleverd in twee pakketten met de volgende specificaties 
Lengte: 1,49m Breedte: 35,0cm Hoogte: 24,0cm. Dit pakket weegt 22kg!
Lengte: 46,0cm Breedte: 35,0cm Hoogte: 25,0cm. Dit pakket weegt 8kg!

Doorloophoogte
Onze Easy up heeft verschillende doorloophoogtes, hieronder vindt je de drie belangrijkste:
- De doorloophoogte van het laagste punt is 2,00m hoog. Dit is gemeten aan de buitenkant van het frame. Dit laagste punt bevindt zich in het midden van de buitenkant, hier komt het frame een stukje onder het dak vandaan.
- De doorloophoogte in het midden van het frame is 1,97m. Dit is gemeten vanaf de grond tot aan de onderkant van het frame in het middelpunt van de tent.
- De doorloophoogte van het hoogste punt is 2,12m hoog, Dit is gemeten aan de buitenkant van het frame. Dit hoogste punt bevindt zich vlak naast het laagste punt, waar het frame weer gekruist omhoog loopt.
Let op: al deze maten zijn gemeten zonder dakzeil op het frame. Dit verschilt dus wanneer je het dakzeil op het frame plaatst!

Doeken
Aantal
Deze partytent wordt geleverd inclusief vier zijwanden, waarvan één deurwand, twee zijwanden met raam en één dichte wand. 
Het dakzeil is 3 meter breed en 6 meter lang, deze kan geplaatst worden op een Easy up frame van 3mx6m welke tot een hoogte gaat van 3 meter.
De deurwand is 3 meter breed en 2,15 meter lang, deze heeft een deuropening van 1,45 meter breed. Deze deuropening is voorzien van ritsen aan beide zijkanten. 
De raamwanden zijn beide 6 meter breed en 2,15 meter lang met een afdekbare raamopening van 1 meter 45 breed en 1 meter hoog.
De dichte wand is 3 meter breed en 2,15 meter lang, deze is geheel effen. Deze wanden zijn variabel op te hangen. Je kunt deze dus volledig of gedeeltelijk ophangen.

Materiaal
Het doek van deze Easy up tent is gemaakt van 700D oxford doek, dit doek is afgewerkt met een PVC coating. Dit houdt in dat de doeken waterdicht zijn, De zijwanden zijn vrij lang om ervoor te zorgen dat de tent op iedere gewenste hoogte voorzien is van zijwanden welke goed aansluiten op het frame. Het dakzeil zit bij levering niet standaard op het frame, dit om defecten tijdens het openen van het pakket te voorkomen!

Frame
Materiaal
Het frame van de Easy up luxe is een harmonicasysteem en heeft metalen, plooibare buizen van 30mm dik. Het frame bestaat uit vier hoekpalen, gekruiste buizen aan de binnenkant en aan de buitenkant en een nokpaal. Deze buizen hebben op de hoeken een 'kliksysteem' waarmee jij de tent op de gewenste hoogte vast kunt klikken. Het frame heeft vier verschillende hoogtes waarop je het frame vast kan klikken, het pop-up systeem is gemakkelijk uit te klappen Op deze manier kun je binnen één minuut een complete partytent hebben staan. Zélfs als je de tent in je eentje gaat plaatsen, ben je binnen een mum van tijd klaar!

Opbouw
Deze Easy up partytent is voorzien van een kant-en-klaar frame, dit kun je in één keer uitklappen. Wij adviseren je om het frame een stukje uit te stallen, het dakzeil op de hoeken te bevestigen en dan het frame helemaal uit te zetten en vast te klikken. Zo ben je gemakkelijk en snel klaar met het plaatsen van het dakzeil. Klik als eerste de hoekbevestigingen vast en schuif dan pas de poten omlaag. Zo hoef je niet met een trap aan de slag om de tent goed vast te zetten met het kliksysteem. De zijwanden kun je vervolgens gemakkelijk met klittenband aan het dakzeil bevestigen, je kunt zelf de indeling van de tent bepalen doordat de zijwanden op iedere gewenste plek vastgemaakt kunnen worden!

Productspecificaties

 • Merk: Lizzely Garden & Living
 • Garantietermijn: 12 maanden
 • EAN: 8719627000615
 • Vorm: Rechthoekig
 • Kleur: Grijs
 • Materiaal: Polyester
 • Afmeting (cm): 600x300x300 (LxBxH)
 • Gewicht exclusief verpakking (gr): 20700.0
 • Aantal dichte zijkanten: 4 kanten
 • Inclusief haringen: Ja
 • Inclusief scheerlijnen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten