Ecoworks 3-in-1 CO2 Meter voor Binnen - Draadloos - Luchtkwaliteitsmeter - CO2 Melder - CO2 Monitor

4414909
49.95 44.95
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
De-Gadgetwinkel
4,4 Sterren
Ecoworks 3-in-1 CO2 Meter voor Binnen - Draadloos - Luchtkwaliteitsmeter - CO2 Melder - CO2 Monitor
49.95 44.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Wilt u ook elke dag in een gezonde omgeving leven? Met de Ecoworks CO2 meter kunt u de CO2-concentratie binnenshuis snel en nauwkeurig testen om uw gezondheid te beschermen. Naast de CO2-meetfunctie kunnen de uiterst nauwkeurige thermometer en hygrometer ook worden gebruikt om de binnentemperatuur en luchtvochtigheid in realtime te meten. Een onmisbaar apparaat voor in huis, in de horeca of op kantoor.

Hoe werkt het?

De Ecoworks CO2 Meter maakt gebruik van een verbeterde NDIR-sensor die realtime metingen maakt. Als de meter een groene melding heeft is de luchtkwaliteit goed, is dit niet het geval? Dan is de luchtkwaliteit niet goed en moet er worden geventileerd tot de meter weer groen aangeeft. Groen is een gezonde lucht, geel wat minder, rood is slecht en ongezond. Tevens beschikt de CO2 Meter over een alarmfunctie, waardoor je vroegtijdig gealarmeerd wordt als de luchtkwaliteit verslechterd.

Een ongezonde luchtkwaliteit?

Een te hoge concentratie Co2 kan zonder dat je het weet de oorzaak zijn van klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid, concentratieproblemen, luchtwegproblemen. Ook geeft dit een verhoogde kans op virusverspreiding. Door te investeren in een luchtkwaliteitsmeter meet u de lucht in uw omgeving en kunt u extra ventileren wanneer de CO2 waarde te hoog is.

Gezonde lucht zorgt voor onder andere een hogere productiviteit, concentratrie en minder ziekteverzuim.

Compact en Draadloos

Met de overzichtelijke LED display ziet u direct het resultaat van de meting op het lcd-scherm. De helderheid van het scherm is te veranderen naar eigen voorkeur. De sensor is door het kleine formaat gemakkelijk overal te plaatsen. U kunt de sensor ook tijdelijk draadloos instellen door de ingebouwde accu van 1000 mAh met ingebouwde batterij indicator.

Multifunctioneel

De Ecoworks CO2 meter is ideaal te gebruiken bij onder andere horeca, kapperszaken, beautysalons, winkels, kantoren en natuurlijk ook gewoon thuis. Zo kunt u uw klanten tonen dat u een bijdrage levert aan een gezonde omgeving.

Specificaties

  • Merk: Ecoworks
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • Verpakkingsinhoud: 1x Co2 Meter, 1x USB kabel, 1x Handleiding
  • EAN: 8720256611462
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: ABS Acrylonitril-butadieen-styreen
  • Afmeting (cm): 7x3,5x8 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 260.0
  • Werkt op batterijen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten