Ecoworks Digitale TDS / EC Meter - Temperatuur - Incl. Batterij - Watertester - Voor Zwembad, Aquarium, Drinkwater etc.

4454548
19.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
De-Gadgetwinkel
4,4 Sterren
Ecoworks Digitale TDS / EC Meter - Temperatuur - Incl. Batterij - Watertester - Voor Zwembad, Aquarium, Drinkwater etc.
19.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Benieuwd wat de kwaliteit is van je drink-, zwem- of zelfs aquariumwater zonder ingewikkelde of dure apparaten? Dan is de Ecoworks 3-in-1 TDS/EC meter de perfecte uitkomst! De TDS/EC meter is een nauwkeurig en makkelijk te gebruiken meetinstrument waarmee je meteen de kwaliteit van je drinkwater kunt aflezen in PPM! Als de waarde van de gemeten vloeistof te laag is zal het LCD scherm rood opgloeien, hierdoor kan je altijd in een oogopslag zien of de kwaliteit voldoet! De Ecoworks digitale TDS/EC meter is tevens voorzien van een batterij zodat je direct aan de slag kan.

De uiterst nauwkeurige Ecoworks 3-in-1 TDS/EC meter is dè draagbare alles-in-één oplossing voor het nauwkeurig meten van de TDS/EC waarde en temperatuur van je zwembadwater, aquariumwater, drinkwater of voedingswater voor planten, dit doet het in Celsius en Fahrenheit. De batterij gevoede, lichtgewicht meter kan overal worden toegepast en is naast drink- of zwembadwater testen ook een handig extraatje bij het verzorgen van een moestuin!

TDS

Een TDS meter is een precisie-instrument waarmee je de hoeveelheid opgeloste stoffen in het water kunt meten. Een TDS meter geeft de geleidbaarheid van het water aan door de hoeveelheid vaste stoffen (ionen) in het water te meten. TDS staat voor Total Dissolved Solids. Hierbij geld hoe lager de waarde, des te beter de kwaliteit van je drinkwater is.

EC

Een EC meter is een instrument voor het meten van de EC-waarde, EC staat voor electric conductivity, oftewel voor elektrisch geleidingsvermogen. Dit is een maat voor het meten van het zoutgehalte van een oplossing. Er is sprake van elektrische geleiding in een stof wanneer deze zouten bevat. De EC waarde is een handige en belangrijke indicatie om bijvoorbeeld van je kweek een succes te maken.

Specificaties

  • Merk: Ecoworks
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Verpakkingsinhoud: 1x Ecoworks TDS/EC meter, 1x Opberghoes, 1x Handleiding
  • EAN: 8720256611356
  • Materiaal: ABS Acrylonitril-butadieen-styreen
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 56.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten