Edzard Carlton - Notenkraker - Verzilverd - 17 cm

4500735
52.95
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Edzard Carlton - Notenkraker - Verzilverd - 17 cm
52.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De verzilverde Carlton notenkraker van EDZARD heeft zich al generaties lang bewezen met zijn klassieke gebogen vorm en de twee uitsparingen in de tangpoten voor het openen van verschillende soorten noten.
? DUURZAAM: Het is niet alleen de betrouwbare functionaliteit die de notenkraker tot een langdurige metgezel maakt, ook de afwerking speelt een rol: de extra sterke verzilvering en oppervlaktebehandeling met aanslagbescherming garanderen een lange levensduur.
? DUURZAME ERVARING: Het in Bremen gevestigde familiebedrijf EDZARD overtuigt sinds 1975 met stijlvolle accessoires van de hoogste kwaliteit en weet elegantie en functionaliteit vakkundig te combineren.
? KEUKENHULP: Dit product is niet alleen onmisbaar in de kersttijd, de notenkraker mag het hele jaar door als kleine hulp in de keuken niet ontbreken, zodat noten moeiteloos geconsumeerd kunnen worden.
? KWALITEIT: De hoogwaardige notenkraker is geschikt voor veel verschillende maten. Met een lengte van 17 cm en een breedte van 4,5 cm worden alle soorten noten veilig en schoon geopend.

Productspecificaties

  • Merk: Edzard
  • EAN: 4250076113371
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 17x5x1,5 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 388.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten