Fissaly® 15 Stuks Hedera Helix Klimop Slinger Versiering Set Incl. 62 Accessoires – Backdrop Planten Decoratie

3720452
24.95 22.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
RX-GROUP
3,4 Sterren
Fissaly® 15 Stuks Hedera Helix Klimop Slinger Versiering Set Incl. 62 Accessoires – Backdrop Planten Decoratie
24.95 22.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Heb jij binnenkort een themafeest gepland en ben jij nog op zoek naar tropische versiering? Dan past deze uitgebreide decoratieset van Fissaly® perfect in het plaatje. Dankzij de vele klimop slingers zullen de feestvierders zich direct in een groenrijke omgeving bevinden!

Tropische decoratie voor themafeest 
Met maar liefst 15 slingers waarbij 1200 klimopbladeren zitten heb jij meer dan genoeg decoratie om jouw feestlocatie om te toveren tot een tropische omgeving. De 15 slingers kunnen gebruikt worden voor ieder themafeest waarbij tropische aspecten niet kunnen ontbreken. Van een zomers tuinfeestje tot aan een aloha feest met tropische temperaturen. Eén ding is zeker: zodra de gasten binnenkomen zal de temperatuur gegarandeerd stijgen! 

De uitgebreide tropische decoratie set  
Deze decoratie set bestaat uit 15 slingers. De slingers zijn 215 cm lang en de bladeren ongeveer 4 cm groot. Door de sfeervolle slingers gaat jouw locatie perfect versierd worden met de mooiste decoratie!  

Geschikt voor meerdere gelegenheden 
Uiteraard zijn Hedera Helix Klimop Slingers niet enkel geschikt voor themafeestjes. De slingers zullen iedere ruimte namelijk opfleuren waar kleur ontbreekt. Denk bijvoorbeeld aan jouw slaapkamer, een kantoor of een hoekje in de tuin. Versier jouw gewenste ruimte met de slingers en er zal direct meer sfeer ontstaan!

Kwaliteit gegarandeerd
Bij Fissaly® gaan we voor de beste kwaliteit en een tevredenheidsgarantie van 100%. De tropische slingers decoratie set is gemaakt om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit zodat jouw locatie wordt omgetoverd tot een groenrijke omgeving. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via bol.com en we helpen je graag verder. 

Creëer een tropische omgeving en bestel vandaag nog deze sfeervolle decoratie set!

Specificaties

  • Merk: Fissaly
  • Verpakkingsinhoud: 15
  • EAN: 8720094557052
  • Buiten / binnengebruik: Binnen

Beoordelingen

Gesponsorde producten